Home»Muzika»Mooncage predstavili novi singl “Mochwara” i najavili promociju debi albuma 9. maja u Atom Akademiji

Mooncage predstavili novi singl “Mochwara” i najavili promociju debi albuma 9. maja u Atom Akademiji

5
Shares
Pinterest Google+
Autor: Dejan Mandić
Autor: Dejan Mandić

Grupa Mooncage iz Beograda, posle numera “Waiting” i “Situation” predstavlja aktuelni singl “Mochwara” neposredno pred objavljivanje debi albuma (Rock Svirke Records).

Na albumu se nalazi deset pesama, a koncertna promocija će se održati u četvrtak, 9. maja u klubu Atom Akademija u Beogradu.

– “Mochwara” je jedna od onih pesama koja se desi u trenutku, Draža je doneo rif, Billy je odmah u glavi čuo liniju vokala i slajd deonice. Voja se odmah priključio na basu, Marko za bubnjevima” navodi se u saopšptenju benda. Učestvovanjem u pisanju teksta i gitarskim deonicama, svoj doprinos na snimanju u studiju Supreme Tracks je dao i Svebor Šakić, poznati gitarista iz Beograda – opisali su nastanak pesme članovi benda.

Zaštitni znak benda, ilustraciju meseca koji se pojavljuje u spotu i na omotu albuma uradio je Dejan Mandić.

Mooncage je nastao 2013. godine na žanrovskoj relaciji Lisabon – San Francisko – Sijetl – Beograd. Ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grandž i bluz zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju: Billy (vokal/slide gitara), Draža (gitara), Vox (bas gitara/prateći vokal) i Toni (bubanj).

Svirka u Atom Akademiji počinje u 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 400 dinara. Uz ulaznicu se dobija i debi album u fizičkom izdanju (redovna cena fizičkog izdanja će iznositi 600 dinara). Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: [email protected] (ime i prezime, kontakt telefon).

Previous post

Donu Meklinu dodeljena pa povučena nagrada za životno delo

Next post

Beskompromisni urbani muzički fajteri stižu u Zemun... Dža ili Bu u petak u klubu Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *