Home»Muzika»U novom spotu Slash i njegovi “zaverenici” otkrili nam kako njihov koncert izgleda “iznutra”

U novom spotu Slash i njegovi “zaverenici” otkrili nam kako njihov koncert izgleda “iznutra”

4
Shares
Pinterest Google+
Slash ft. Myles Kennedy & the Conspirators/Photo: Pinterest
Slash ft. Myles Kennedy & the Conspirators/Photo: Pinterest

U svom najnovijem video spotu Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators verno su “uhvatili” i preneli sirovu energiju i emociju koju donose na svojim koncertima.

“Boulevard Of Broken Hearts” je pesma s najnovijeg SMKC albuma “Living The Dream” objavljenog prošle godine. Reč je o četvrtom Slešovom samostalnom albumu i trećem na kojem je učestvovao sad već gotovo ravnopravan bend: pevač Majls Kenedi (vokali), Brent Fic (bubnjevi), Tod Kerns (bas gitara, prateći vokali) i Frank Sidoris (gitara, prateći vokali).

– Mislim da je ovo poslednja pesma koju sam smislio za album i ideju sam odmah predložio bendu. Postojala je još jedna drugačija ideja za koju nisam bio siguran da li će je bend doživeti na isti način kao ja. Ipak, sam refren već je bio koncipiran u smeru za koji sam bio da će i momci moći da doprinesu. Od te tačke, trebalo je još samo smisliti strofe i ostale deonice. Zapravo smo jako brzo to sve složili, a Majls je, čim je to čuo, gotovo u istom trenu smislio i vokalnu melodiju – opisao je Sleš.

Slash/Photo: YouTube printscreen
Slash/Photo: YouTube printscreen

Majls dodaje:

– Tekstualno, pesma govori koliko je važno biti svestan toga da su ciljevi ostvarivi i da se prepreke mogu preći. Stavio sam se u perspektivu mladog muzičara koji teži uspehu ali čini mu se da su mu sva vrata zatvorena. Ali, već je dogurao tako daleko. Dakle, ovo je svojevrsni podsetnik da “ostanete na putu” jer uglavnom ste jako blizu cilju. Činilo nam se da je to dobra poruka s kojom možemo da završimo album. Gurajte dalje, budite uporni i istrajni i na kraju ćete stići tamo gde ste krenuli.

Video je snimao i editovao Den Sturdžis i on savršeno prikazuje koncertnu energiju, uključujući privatne kadrove iz backstagea, atmosferu na pozornici, ali i emocije iz publike. SMKC trenutno putuju Amerikom, a na evropske pozornice i festivale se vraćaju u junu i julu.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

LAIBACH: Nacionalizam je vulkan koji i dalje tinja ispod Evrope, a njegova nova erupcija biće strašna   

Next post

Bajaga: Kad sviraš, vreme stane. Nije realno da su Mik Džeger i Sloba Milošević isto godište...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *