Home»Muzika»BUDI ONO ŠTO JESI… Poručuje Madona novim singlom “I Rise”

BUDI ONO ŠTO JESI… Poručuje Madona novim singlom “I Rise”

4
Shares
Pinterest Google+
Madona/Photo: facebook@madonna
Madona/Photo: [email protected]

Pošto je muzički svet očarala nastupom na Billboard Music Awards i izvedbom aktuelnog singla “Medellin” ft. Maluma, Madona nastavlja medijsku ofanzivu – i to objavljivanjem nove pesme. Svetlo dana ugledala je njena snažna balada “I Rise”, kojom nastavlja predstavljanje novog studijskog albuma “Madame X”, koji će biti objavljen 14. juna.

Ovo je druga od ukupno pet pesama koje će biti predstavljene fanovima uoči objave iščekivanog izdanja. Kao što je već otkriveno, pesme čiju objavu možemo da očekujemo u narednim sedmicama su “Crave” ft. Swae Lee (10.05.), “Future” ft. Quavo (17.05.) i “Dark Ballet” (07.06.).

– Napisala sam “I Rise” kako bi svoj glas dobili svi marginalizirani ljudi, koji imaju osećaj da nemaju priliku da kažu glasno svoje stavove – otkriva Madnna i nastavlja: – Ove godine se obeležava 50 godina Pridea i nadam se da će ova pesma ohrabriti sve pojedince da budu ono što jesu i da zavole sami sebe.

A upravo je ovog vikenda GLAAD – naveća svjetska organizacija za zaštitu LGBTQ prava, dodelila Madoni nagradu Advocate for Change, za njen poseban doprinos za LGBTQ zajednicu. Nagradu joj je uručena u Njujorku, na 30th Annual GLAAD Media Awards.

Previous post

HL HISTORY: Dan kada je Elvis i zvanično postao kralj...

Next post

Reditelj Tim Poup potvrdio: Na leto stiže koncertni film grupe The Cure

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *