Home»Life Story»PROGOVORILA NESUĐENA NEVESTA ELTONA DŽONA: Svadbena torta je bila spremna, mislila sam da me stvarno voli kao ženu…

PROGOVORILA NESUĐENA NEVESTA ELTONA DŽONA: Svadbena torta je bila spremna, mislila sam da me stvarno voli kao ženu…

4
Shares
Pinterest Google+
Linda henon/Photo: YouTube printscreen
Linda henon/Photo: YouTube printscreen

Naručena je svadbena torta i zakazan matičar, ali planovi Linde Henon da se uda za Eltona Džona propali su kada je proslavljeni pevač prekinuo vezu nekoliko nedelja pre velikog dana.

Linda nije odmah znala da je to zato što je Elton gej. Dugo je živela u iluziji da je on zaista voli kao ženu.

Elton, koji je tada bio poznat pod imenom Reg Dvajt, napustio je Lindu nekoliko meseci pre nego što je 1970. godine imao svoj prvi veliki hit “Your Song”. Onda je postao jedan od najbogatijih pevača sa procenjenim bogatstvom od 300 miliona funti i raskošnim domovima širom sveta.

U međuvremenu, Linda, koja sada ima 75 godina, razvedena je majka sa troje dece, zarađuje 35.000 funti godišnje od lekarske ordinacije u Dalasu, u Teksasu. Linda, koja još uvek čuva verenički prsten od Eltona, kaže:

– Bili smo mesec dana udaljeni od venčanja kada me je pijan probudio i rekao da otkazujemo sve. Onda je pozvao svog očuha da dođe po njega. Izašao je i to je bilo to. Bila sam tako šokirana. Mnogo sam ga volela, i mislila sam da i on mene voli – priča Linda.

Predstojeći film “Rocketman” upravo istražuje borbu zvezde sa zloupotrebom narkotika, depresijom i seksualnošću u to vreme. Elton, koji sada ima 72 godine, oženio se 1984. godine inženjerkom snimanja Renate Blauel, ali se razveo 1988. kada je i istupio kao gej.

Godine 2014. pretvorio je svoje partnerstvo sa Dejvidom Furnišem u brak, a srećni par ima dvoje usvojene dece.

Linda tek danas shvata da su svi znaci upozorenja bili tu, i pre nego što je otkazao njihovo venčanje. Nekoliko sedmica ranije, priseća se ona, Elton je pokušao samoubistvo.

Linda ga je pronašla u kuhinji gde je pokušao da se uguši gasom. Elton joj je tada rekao da je to zbog toga što mu se karijera odvijala suviše sporo, ali zapravo je bilo zbog skrivanja njegove homoseksualnosti.

– Ja sam mislila da smo srećni. Živeli smo skromno, jedno vreme čak sa iznajmljenim nameštajem. Svuda smo išli autobusom. Bili smo srećni, bar sam tako mislila – priča Linda koja i danas kao uspomenu čuva verenički prsten.

HL/Izvor: Mirror.co.uk

Previous post

Budite i vi deo regionalne muzičke autorske scene... Otvoren konkurs festivala Poezika 2019

Next post

Stanimo u gard... ČBS 31. maja u Domu omladine Kragujevca

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *