Home»Muzika»Kurt Vajl predstavio spot za pesmu “Mutinies”… Slušaćemo je uživo na Arsenalu 09

Kurt Vajl predstavio spot za pesmu “Mutinies”… Slušaćemo je uživo na Arsenalu 09

5
Shares
Pinterest Google+
Kurt Vajl/ Photo: Jo McCaughey
Kurt Vajl/ Photo: Jo McCaughey

Američki indi-rok muzičar Kurt Vajl, koji će nastupiti prvi put u Srbiji 22. juna na Arsenal Festu, sa aktuelnog albuma “Bottle It In” odabrao je pesmu “Mutinies” za novi spot, koji je snimio njegov brat Sem i to prilikom krečenja kuće.

– O da, spot pokazuje njega (Sema) i samo njega. Napravio ga je, a trebalo je da kreči kuću. Vajlovska duhovitost. Dobro, brate – kaže Kurt Vajl u opisu jednostavnog i simpatičnog spota u kome autor duhovito pokazuje mogućnosti sanjalačkog poigravanja sa ozbiljnim poslom krečenja.

Gitarista i pevač Kurt Vile se u proteklih desetak godina pokazao kao jedan od najzanimljivijih svetskih rok autora, albumima “Constant Hitmaker” (2008), “God Is Saying This to You…” i “Childish Prodigy” (2009), “Smoke Ring For My Halo” (2011), “Wakin on a Pretty Daze” (2013), “b’lieve I’m goin down” (2015) i “Bottle It In” (2018).

Kurt Vile sa svojim pratećim bendom Vilolators nastupa na Main Stageu sa Partibrejkersima i Goblinima 22. juna, završne večeri Arsenala.

Od 19. juna na Arsenalu sviraju i Testament, Little Steven, Vlatko Stefanovski, Red Fang, Hladno pivo, Dr Nele Karajlić, Eyesburn, Ritam nereda, Pero Defformero, Mile Kekin, Artan Lili, Atomsko sklonište, Autopark, Đorđe Miljenović, Vojko V, Vizelj, M.O.R.T…

Komplet ulaznica za sva četiri dana Arsenala 09 košta 2.300 dinara, dok je 1.000 za pojedinačan dan, na prodajnim mestima Ticket Visiona ili preko www.tickets.rs.

Previous post

"Tvrdokorne mrlje"... Nova komedija na nogama Darka Mitrovića u Jazz Kantini Lisabon

Next post

Northern Revival 3.maja u Klubu Fest... Novosadska ekipa u Zemunu promoviše album "Electric Power Supply"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *