Home»Muzika»KELTSKA ČAROLIJA JOJ JE U KRVI… Poslednja sezona “Game of Thrones” ne bi bila ista bez Florence and the Machine

KELTSKA ČAROLIJA JOJ JE U KRVI… Poslednja sezona “Game of Thrones” ne bi bila ista bez Florence and the Machine

2
Shares
Pinterest Google+
Florence + The Machine/Photo: facebook@florenceandthemachine
Florence + The Machine/Photo: [email protected]

Kreatori serije “Igra prestola” su obožavaoci rok benda Florence and the Machine, pa je taj sastav jedini muzički izvođač u poslednjoj, osmoj sezoni planetarno popularne serije.

U drugoj epizodi aktuelnog serijala “Igra prestola”, Florence and the Machine predstavili su svoju verziju originalne numere “Jenny of Oldstones”.

Pevačica Florens Velč je pesmu snimila, pošto su je lično kontaktirali kreatori serije Dejvid Beniof i Den Vajs.

– Uvek smo bili veliki obožavatelji njene muzike, a trejler za drugu sezonu sa njenom pesmom “Seven Devils” je verovatno najmoćniji koji smo ikada imali – objašnjavaju Beniof i Vajs.

– Želja da čujemo njen fenomenalan glas u seriji je oduvek bila na vrhu naše liste. I dalje smo oduševljeni što je Florens pristala da otpeva “Jenny of Oldstones” i zaljubljeni smo u rezultat – dodali su kreatori “Igre prestola”.

Pevačica je istakla da ju je pesma, koju su napisali Ramin Đavadi, Den Vajs, Dejvid Beniof i Džordž Martin, na prvo slušanje podsetila na keltsku uspavanku.

– Keltska muzika je oduvek bila u mojoj krvi, tako da sam se osećala kao da zaista mogu nešto da učinim sa ovom numerom. Čarolija i kadrovi serije, da ne spominjem kostime, privukli su me od samog početka. Čast mi je da budem deo njene poslednje sezone – rekla je Florens.

HL/rts.rs

Previous post

TUŽNO. I ŠTETA. Otkazana Kuršumlijska gitarijada

Next post

FENOMEN JE TA TEJLOR SVIFT... STVARNO JESTE: Spot za njenu novu pesmu "Me" za dva dana pogledalo više od 65 miliona ljudi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *