Home»Film»POSLE FREDIJA, NEGATIVAC U BONDU… Rami Malek pred izazovom karijere, glumiće pored Danilela Krejga u novom filmu 007 franšize

POSLE FREDIJA, NEGATIVAC U BONDU… Rami Malek pred izazovom karijere, glumiće pored Danilela Krejga u novom filmu 007 franšize

4
Shares
Pinterest Google+
Rami Malek/Photo: YouTube printscreen
Rami Malek/Photo: YouTube printscreen

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, danas su najavili početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu, koga će opet igrati Danijel Krejg, a koji će, posle nekoliko decenija, ponovo biti sniman na Jamajci, a glavni negativac je oskarovac Rami Malek.

Od Alberta R. Brokolija iz kompanije EON prodakšens i studija Metro Goldvin Majer, a u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi film u kojem Danijel Krejg peti put tumači lik agenta 007, koga je stvorio Jan Fleming. Reditelj, Keri Džodži Fukunaga potvrdio je da će, pored Krejga i Maleka, uloge tumačiti i Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Višso, Džefri Rajt, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen.

U 25. izdanju, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj Feliks Lajtner, moleći ga za pomoć.

Danijel Krejg/ Photo: imdb.com
Danijel Krejg/ Photo: imdb.com

Misija, u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika, ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Novi film o agentu 007 snimaće se u studiju Pajnvud u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj. Producenti filma su izjavili:

– Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Jamajku, sa Danijelom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mesto gde je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gde su snimani “Doktor No” i “Živi i pusti druge da umru”.

Očekuje se da ovaj nastavak u bioskope stigne 9. aprila sledeće godine.

HL/Izvor: B92.net

Previous post

Remedy 26. aprila u klubu Elektropionir... Koncertna promocija albuma "Ethiopian Mountains"

Next post

"Hello Sunshine"... Brus Springstin u ponoć objavio prvi singl s albuma "Western Stars"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *