WOODSTOCK #50 U PROBLEMIMA… Otkazali hedlajneri, stopirana pretprodaja karata, dozvola za lokaciju još nije stigla…

0
22
Woodstock 50/Promo
Woodstock 50/Promo

Nevolje za festival Woodstock #50, kojim se obeležava pedesetogodišnjica “originalnog” festivala na istom mestu, prvobitno su počeli sa gubljenjem hedlajnera. Naime, The Black Keys su odustali od svirke na ovom događaju, objašnjavajući otkaz preklapanjem u rasporedu s drugim obavezama.

Sada je odložena i pretprodaja karata, koja je trebalo da krene u ponedeljak 22. aprila. Prema pisanju magazina Billboard, ti planovi su otkazani iz još nepoznatih razloga.

Ovu informaciju su potvrdili i buking agenti, a jedan od njih je rekao da “niko ne zna šta se dođavola događa, ali očigledno postoji neki problem”. Neimenovani agent je nagađao da bi mogao da postoji problem sa investitorima ili komplikacija oko lokacije održavanja koncerta.

 

U međuvremenu, magazin Pitchfork je izvestio da organizatori još nisu dobili zvaničnu dozvolu za okupljanje na lokaciji festivala. Dok se dozvola ne izda, nije moguća ni prodaja karata.

Woodstock #50 bi trebalo da se održi od 16. do 18. avgusta. Među “potvrđenim” izvođačima su Džej Zi, Majli Sajrus, Robert Plant, Santana, Dejvid Krozbi, i drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=WEaMka89dM4

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime