Home»Kultura»Sutra počinje prodaja ulaznica za 16. Noć muzeja u Beogradu…

Sutra počinje prodaja ulaznica za 16. Noć muzeja u Beogradu…

4
Shares
Pinterest Google+

Ulaznice za 16. Noć muzeja, koja će 18. maja biti održana na šezedesetak lokacija širom Beograda, biće puštene u prodaju u utorak 23. aprila.

Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja iznosi 450 dinara dok će na dan manifestacije koštati 500 dinara.

Jedna ulaznica za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve beogradske lokacije. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Visiona u Beogradu, kao i širom Srbije.

Više informacija o prodajnim mestima mogu se pronaći na www.tickets.rs. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Photo: Promo (Noć muzeja)
Photo: Promo (Noć muzeja)

Posetioci imaju mogućnost i da svoju muzejsku avanturu organizuju uz pomoć servisa “Moja staza” koji se takođe nalazi na sajtu manifestacije. Lista sadržaja odabranih u ovoj aplikaciji može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik za Noć muzeja sa svim važnim informacijama.

Prijavljivanje na servis “Moja staza” vrši se posredstvom Facebook naloga ili e-mail adresom. Sadržaji se ubacuju klikom na simbol + koji se nalazi na svakoj stranici dešavanja ispred naslova.

Sve informacije o programu 16. Noći muzeja dostupne su na zvaničnom sajtu nocmuzeja.rs, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Photo: Promo (Noć muzeja)
Photo: Promo (Noć muzeja)
Previous post

Kruševac Geto 9. maja premijerno u niškom klubu Feedback

Next post

Šeril Krou objavila duet sa Džonijem Kešom i tako najavila svoj poslednji album. Ali kakav...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *