Home»Muzika»Da li ste spremni za Zbrku… Obezbeđen prevoz iz tri grada, kao i promotivne cene ulaznica do 28. aprila

Da li ste spremni za Zbrku… Obezbeđen prevoz iz tri grada, kao i promotivne cene ulaznica do 28. aprila

5
Shares
Pinterest Google+
Iskaz/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Iskaz/ Photo: Promo (Zbrka fest)

Organizatori Zbrka festa, na kom će pored takmičarskih demo bendova nastupiti i Riblja čorba, SevdahBABY, Brat, Mortal kombat, Silente, Iskaz… obezbedili su prevoz iz tri grada na Glavu Zete u vrijeme trajanja festivala – 1. i 2. maja.

Autobusi će polaziti iz Podgorice, Nikšića i Danilovgrada, a karta u jednom smeru će biti ista za sve gradove i koštaće 1,5 evro.

– Autobusi će polaziti od 18:00 časova na svakih pola sata, sve do 21:00 čas, kada će krenuti poslednji ka Glavi Zete. Povratak će početi u 02:00 časa iza ponoći i autobusi će saobraćati sve dok bude bilo putnika. I tako će biti obe večeri. Prvog maja saobraćaće linija i za one koji žele na prvomajski uranak i autobusi će krenuti iz Nikšića i Podgorice u 10:00 časova – poručili su organizatori.

Polasci autobusa biće organizovani sa sljedećih lokacija: Nikšić – parking autobuske stanice, Ulica Gojka Garčevića, Podgorica – kod Delte, ispred benzinske pumpe INA i Danilovgrad – kružni tok, autobusko stajalište.

Silente/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Silente/ Photo: Promo (Zbrka fest)

A osim organizovanog prevoza, iz organizacije Zbrka festa su odlučili da produže promotivnu akciju prodaje ulaznica skoro do samog festivala.

– Odlučili smo da produžimo prodaju promotivnih dvodnevnih ulaznica do 28. aprila. Svi zainteresovani moći će da kupe dvodnevne ulaznice po ceni jednodnevne, odnosno za 7 eura. Posle ovog datuma u prodaji će biti isključivo jednodnevne ulaznice, po istoj ceni. Na taj način želimo da nagradimo sve one koji na vreme kupe svoju ulaznicu. Zahvalni smo i autoprevoznicima koji su nam izašli u susret i odredili krajnje povoljne cene prevoza za naše posetioce, pa apelujemo na publiku da iskoristi te povoljnosti i da na festival dođu koristeći autobuski prevoz, jer je bezbednost primarni cilj svih nas. Takođe, napominjemo da posljednji autobus kreće u 21:00 čas pa apelujemo da se na festival dođe ranije, kako bi se izbegle gužve – rekli su iz Zbrka festa.

Photo: Promo (Zbrka fest)
Photo: Promo (Zbrka fest)

Podsećamo, osim gorepomenutih bendova, u takmičarskom delu će nastupiti Bonecarver iz Ivanjice i Volt pop iz Užica, koji su učešće izborili pobedom na manifestaciji “Zbrka u najavi”, kao i Bajpas iz Danilovgrada, Srđine strijele i Štrajk mozga (Nikšić), Winged i Sound floor (Podgorica), CrossOver (Novi Sad), Epilepsija zvuka (Zagreb), Sedmo nebo (Trebinje), Inkvizicija (Požega), Multi Culltus (Banja Luka), Dead men’s balls (Ličani), Sestra i Eastok (Užice) i Sanitarium (Beograd).

Previous post

"Mission"... Šabački instrumentalni space-rock bend MOON predstavio novi spot

Next post

Zajedno, pa makar za jednu pesmu... Rodžer Voters i Nik Mejson odsvirali "Set the Controls for the Heart of the Sun"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *