Home»Muzika»Sleš je veliki fan AC/DC, ali priznaje… Bili bi najbolji – da nije The Rolling Stonesa

Sleš je veliki fan AC/DC, ali priznaje… Bili bi najbolji – da nije The Rolling Stonesa

4
Shares
Pinterest Google+
Slash/Photo:Promo
Slash/Photo:Promo

Gitarista Guns N ‘Roses Sleš nedavno je u razgovoru za Consequence of Sound otkrio koji je bend po njemu bolji – Rolling Stones ili AC/DC.

– Gde da počnem? AC/DC bi bio najbolji da nije The Rolling Stonesa, najvećeg rock benda ikada. Rolling Stones će uvek biti prvi za mene, a potom AC/DC. Nema drugih bendova koji na taj način koriste rokenrol uticaj 50-ih kao što to čini AC/DC – rekao je Sleš i dodao:

– Volim ih zbog toga. Mislim da je Fil Rud jedan od najboljih bubnjara svih vremena. U periodima kad on nije bio u bendu, uvek sam bio razočaran. Dragomi je što su se svi vratili u bend, ali posebno je sjajno što je Brajan ponovo tu – rekao je Sleš.

Sleš je u jednom od ranijih intervjua za Belfast Live otkrio i svoje mišljenje o zdravstvenim problemima Mika Džegera:

– To ne može da se planira, takve stvari se jednostavno dešavaju. Godine prolaze , a vi i dalje radite to što radite, i odjednom prođe 20 godina, i tu ste gde ste… Svaki minut koji još možemo da provedemo sa Stonesima, na bilo koji način, je kul. Ali, s druge strane, verujem da su se i sami Stonesi u jednom momentu zapitali – “da li smo ovo mogli da predvidimo” – rekao je Sleš i dodao:

– Važno je samo da su oni i dalje tu i da rade ono što rade najbolje – završio je Sleš.

HL/Izvor: consequenceofsound.net

Previous post

OBOŽAVANI I OSPORAVANI... Greta Van Fleet se i dalje bori s hejterima, ali puni arene širom sveta. A tu je i novi spot...

Next post

Dva dana u Novom Sadu koja su nas podsetila zašto volimo alternativu... Održan peti Festival srpskog podzemlja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *