Home»Muzika»NASTAVLJA SE METALLICA SAPUNICA… Sad i Kirk Hemet najavljuje novi album

NASTAVLJA SE METALLICA SAPUNICA… Sad i Kirk Hemet najavljuje novi album

4
Shares
Pinterest Google+
Kirk Hemet / Photo: Facebook @kirkHammeett
Kirk Hemet / Photo: Facebook @kirkHammeett

– U trećoj smo godini od “Hardwireda”. Možda bismo mogli malo više da se fokusiramo i ranije da uđemo u studio – izjavio je Kirk Hemet, gitarista Metallice.

Hemet je otkrio da “sedi na dovoljno materijala” sa kojim bi mogao da uđe u studio. Njegova izjava prati skorašnju izjavu basiste Truhilja da se bend nada da će objaviti svoj sledeći album u kraćem vremenu nego što im je trebalo da objave “Hardwired… to Self-Destruct” iz 2016. godine.

– Kada sam imao 13 ili 14 godina, bendovi su svake godine izdavali albume – rekao je Hemet u intervjuu za Mixdown. – Ozbiljno, Kiss je objavljivao album na svakih osam meseci!

Metallica/Photo: facebook@metallica
Metallica/Photo: [email protected]

On je nastavio:

– Niko od nas nije zadovoljan činjenicom što nam je toliko puno trebalo, jer to je mnogo vremena. Nadamo se da ćemo to izbeći ovaj put. U trećoj smo godini od “Hardwireda”. Možda bismo mogli malo više da se fokusiramo i ranije da uđemo u studio.

Nije prvi put da je Hemet napravio zalihu rifova pre snimanja novih pesama. Pre “Hardwireda”, izgubio je telefon sa stotinama ideja za nove gitarske deonice, slučajno ga ostavivši u automobilu u Danskoj. Doprineo je albumu više kao gitarista nego kao pisac, jer nije zapamtio rifove.

Previous post

NIK KEJV: Rokenrol mora da umre da bi ponovo počeo da živi

Next post

Made by Giants... Sean Yox & The Streamers u novoj pesmi bave se - "zabranjenom istorijom"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *