Home»Muzika»Glen Danzig najavio album Elvisovih obrada, ali i vampirski špageti vestern…

Glen Danzig najavio album Elvisovih obrada, ali i vampirski špageti vestern…

4
Shares
Pinterest Google+
Glen Danzig/Photo: facebook@Danzig
Glen Danzig/Photo: [email protected]

Da li je sve krenulo iz vica ili iz iskrene želje fanova, više se ne može sa sigurnošću tvrditi, ali da će se obistiniti, to je sigurno.

Pevač Glen Danzig najavio je na svojoj službenoj Facebook stranici kako će se dugoočekivani album “DANZIG Sings ELVIS” na kojem će izvoditi pesme Elvisa Prislija pojaviti ove jeseni. Nije preciziran tačan datum, ali i to je, zajedno s popisom obrada na albumu, najavljeno za sledeću nedelju.

U međuvremenu Danzig završava scenario za svoj novi film koji će prema njegovim rečima žanrovski biti određen kao “vampirski špageti vestern” koji će i režirati, a najavljuje i skorašnji kasting za predstojeći film.

Za leto je najavljen ekskluzivni stadionski koncert naziva “Hollywood Babylon” na California Stadiumu u Los Anđelesu na kome će nastupiti Misfists u postavi s Danzigom i originalnim basistom Džerijem Onlijem. Kao predgrupe će zasvirati Rise Against, The Distillers, Anti-Nowhere League i Cro-Mags.

Previous post

Marduk, Attic i Valkyrja... Objavljena zvanična satnica koncerta u DOB-u

Next post

HEADLINER OMOGUĆIO MIRKU DA UPOZNA SVOJ OMILJENI BEND... a on nam je ispričao kako je bilo družiti se s Giletom i ekipom u Novom Sadu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *