“Moram da te pronađem”… Elektromattik predstavio prvi video singl sa novog izdanja

0
33
Elektromattik/ Photo: Promo
Elektromattik/ Photo: Promo

Novi beogradski rok bend Elektromattik nedavno je objavio je debi album pod nazivom “Otrovan”, a sada je predstavio i prvi spot sa ovog izdanja urađen za pesmu “Moram da te pronađem”.

– Razlog zašto je “Moram da te pronađem” izabrana za prvi singl jeste činjenica da poprilično oslikava naš zvuk, čvrstinu i melodične, pevljive refrene, sto je muzički odlika većine pesama na albumu – kaže frontmen Daniel Mihajlović i dodaje -Tekst je zapravo jedna velika metafora, dok je zvučno posveta hard roku koji se cuje na albumima “Instinct” Igija Popa ili “Fire and Gasoline” Stivija Džounsa.

Spot za pesmu “Moram da te pronađem” uradila je Honey Badger production iz Beograda, a o njemu Daniel kaže: – Spot nema nikakvu priču, već je jednostavan, svirački spot, kako bi se sa ljudima upoznali i vizuelno, ne samo zvučno.

Elektromattik/ Photo: Promo
Elektromattik/ Photo: Promo

Na albumu “Otrovan” nalazi se deset pesama muzički obojenih čvrstim rock zvukom sa jedne, i mirnijim, intimnijim notama sa druge strane.

Album “Otrovan” sniman je u Beogradu 2018. godine. Produkciju potpisuju Marko Marović i članovi grupe, a mastering je delo Filipa Dasta iz Mančestera. Digitalnu formu albuma objavio je CD Baby, a izdanje se može  naći na svim streaming/download platformama širom sveta, dok je izdavač CD-a u limitiranom tiražu sam bend.

Članovi benda Elektromattik su: Felix (S.T.R.A.H, Optimal Problem, Manisent i Mentalnost ), Nemanja (ex Polyester Shock ), Isidor (Bilbord, Untouchablues, Bane Lalić & MVP) i Daniel (ex Polyester Shock).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime