Home»Muzika»Lideri ekstremnog death metal zvuka vraćaju se u Srbiju… Cannibal Corpse 11. juna u Hali 6 Novosadskog sajma

Lideri ekstremnog death metal zvuka vraćaju se u Srbiju… Cannibal Corpse 11. juna u Hali 6 Novosadskog sajma

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Četiri godine posle sjajnog koncerta Domu omladine Beograda, Cannibal Corpse se 11. juna vraća u Srbiju. Ovoga puta, premijerno u Novi Sad gde će fanovima u sajamskoj Hali 6 prirediti jedan od svojih brutalnih koncerata i predstaviti presek svoje bogate karijere.

Lideri ekstremnog death metal zvuka i začetnici brutal death metal pravca, Cannibal Corpse je bend koji nikada nije skrenuo sa svog zacrtanog puta, niti poklekao pred brojnim cenzurama i zabranama.

Specijalni gosti na koncertu u Novom Sadu biće bendovi: Sacramental Blood i Autopsy Night.

Sacramental Blood/ Photo: Promo (MM Concerts)
Sacramental Blood/ Photo: Promo (MM Concerts)

Sacramental Blood, beogradski death metal veterani, do sada su delili binu sa mnogim stranim i domaćim imenima, a iza sebe imaju dva demo snimka, dva split izdanja kao i studijski album “Ternion Demonarchy” iz 2016. godine.

Autopsy Night/ Photo: Promo (MM Concerts)
Autopsy Night/ Photo: Promo (MM Concerts)

Autopsy Night je brutal death metal bend iz Rusije koji aktivno radi još od 1996. godine i vrlo je cenjeno ime na tamošnjoj sceni.

Bend je objavio nekoliko demo i EP izdanja ali i tri zvanična studijska albuma od kojih je aktuelni “Anatomical integrity dissolution” objavljen 2018.

Ove godine odabrani su da nastupe i na MetalDays festivalu u Sloveniji.

Ulaznice za koncert benda Cannibal Corpse u organizaciji MM Concerts & Serbian Hellbangers i SKCNS možete da nabavite naa svim prodajnim mestima Gigstixa, Ticketvisiona (standardne tipske ulaznice) i u Mungosu i Felix shopu (štampane oldschool fan ulaznice) po cenama:
– 2.400 dinara – pretprodaja
– 2.800 dinara – na dan koncerta

Previous post

IZNENAĐENJE... Džejson Momoa posle sedam godina obrijao bradu... i to uživo, usred pustinje

Next post

Glumac iz "Trainspottinga 2" Bredli Velš ubijen u uličnoj pucnjavi u Edinburgu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *