Home»Muzika»(SKORO) KAO NEKAD… Brajan Džonson će ponovno na turneju s AC/DC

(SKORO) KAO NEKAD… Brajan Džonson će ponovno na turneju s AC/DC

4
Shares
Pinterest Google+
Brajan Džonson& Photo> Facebook @acdc
Brajan Džonson& Photo> Facebook @acdc

Izvori bliski bendu AC/DC javljaju kako je vrlo verovatno da će se Bajan Džonson pridružiti turneji australijskih hard rock divova.

Prošle godine je objavljeno kako bend radi na novom albumu na kojem će moći da se čuje doprinos njihovog pokojnog ritam gitariste Malkolma Janga na svim pesmama, a američki bend Terrorizer nedavno je objavioo da su na aerodromu sreli Džonsona koji im je potvrdio da će i on biti na novom albumu i da to više “neće da poriče”.

Pevač je bio prisiljen da napusti bend 2016. kada je ostao bez sluha, a na tuneji ga je zamenio pjevač Guns N’ Roses, Eksl Rouz. Radio DJ Edi Trunk sada javlja da će se Džonson ponovno priključiti bendu na turneji na kojoj će promovisati predstojeći album, iako dodaje da sam AC/DC nije to potvrdio, već određeni verodostojni izvori.

U nastavku Trunk tvrdi da će bend objaviti album koji će biti posvećen Malkolmu Jangu, kao što je “Back in Black” bio posveta Bonu Skotu. Džonson se nekoliko puta pridružio bendu na pozornici posle povlačenja, što je fanovima budilo nadu kako bi jednog dana mogao zaista da se vrati. Isto tako nastupio je s Robertom Plantom i Polom Rodžersom, i izveo “Back in Black” s Muse.

Izvor blizak bendu izjavio je kako su pet godina pre njihovog albuma “Black Ice” Angus i Malkolm Jang živeli zajedno i napisali stotine pesama od kojih su mnoge snimljene, ali dosad nisu ugledale svetlo dana. Agnus je sada navodno odabrao najbolje od tih pesama na kojima je svirao i Malkolm i sada ih dosnimavaju i miksuju Fil Rud, Klif Vilijams i Brajan Džonson na vokalima.

Previous post

Zagrevanje može da počne... Evo šta vas sve čeka na Rock Festivalu "Proleće na Vršačkom jezeru"

Next post

MISIJA "KVALITETAN ZVUK"... Nil Jang u maju objavljuje svoju treću knjigu - "To Feel The Music"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *