Home»Pulse»Puls grada»Lena Kovačević i Marko Louis na prvom Wine Gardenu u Botaničkoj bašti

Lena Kovačević i Marko Louis na prvom Wine Gardenu u Botaničkoj bašti

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: pixabay.com
Photo: pixabay.com

Prvi Wine Garden održaće se 15. i 16. juna u Beogradu u prelepom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac”.

U skladu sa atmosferom koju pruža ova zelena oaza, Wine Garden donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Pored dnevnih programa obe večeri će biti rezervisane za koncerte koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu.

Lena Kovačević/ Photo: Promo (Wine Garden)
Lena Kovačević/ Photo: Promo (Wine Garden)

Posle mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova “Cafe” i “Dubine”, u subotu 15. juna od 20:00 časova koncert će održati Lena Kovačević koja će te večeri pored svojih pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.

– Dragi prijatelji, dobrodošli na rajsko ostrvo u srcu grada, gde vas čeka fantastična atmosfera i raznovrstan muzički repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim – poručuje Lena.

Marko Louis/ Photo: AleX
Marko Louis/ Photo: AleX

U nedelju, 16. juna od 20:00 časova koncert će održati mladi, sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

– Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno! Ovde je sve počelo i ovde živim! Trudim se da, kada nastupam u Beogradu, to bude neki lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte! Zato se posebno radujem i sa nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom na Wine Gardenu u ovom unikatnom ambijentu – rekao je Marko.

Vrata Botaničke bašte će biti otvorena za sve posetioce od 14:00 do 22:00 časa, kada će biti u prilici da zaista uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima.

Ulaznice mogu da se nabave preko prodajnih mreža Ticket Visiona, DD Ticketsa i Gigstixa, a u cenu od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti.

Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj ulaznica je limitiran, a više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs .

Previous post

"Korak dva"... Opoziv objavio prvi video singl

Next post

Dodeljene Pulicerove nagrade, Areti Frenklin postuhumno specijalno priznanje za "neizbrisiv doprinos"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *