Home»Muzika»Upoznajte legendarni Električni Orgazam i osvojite karte za koncert u Novom Sadu!

Upoznajte legendarni Električni Orgazam i osvojite karte za koncert u Novom Sadu!

4
Shares
Pinterest Google+
Električni orgazam/ Photo: Branko Gavrić
Električni orgazam/ Photo: Branko Gavrić

U okviru velike “Gde smo sad?” turneje po celoj bivšoj Jugoslaviji, jedan od najznačajnijih rok bendova sa ovih prostora, legendarni Električni Orgazam održaće koncert u Novom Sadu u petak 19. aprila od 22:00 časa u Firchie studiju.

Tim povodom portal Headliner.rs  odličio je da ostvari san najvećem fanu i upozna ga sa bendom, lično. Druženje će biti u Novom Sadu, pred pomenuti koncert, a osim jedinstvene prilike da se slika, provede vreme u razgovoru sa omiljenim bendom i prisustvuje tonskoj probi, pobednik će osvojiti i dve ulaznice za novosadski koncert.

Sve što treba da uradite da biste učestvovali u nagradnoj igri je da na e-mail adresu [email protected] pošaljete zbog čega želite da upoznate Električni Orgazam, a mi ćemo na osnovu vaših odgovora izabrati osobu za koju smatramo da je najveći fan benda.

Ime i prezime pobednika, kao i pobednički mail biće objavljeni na facebook stranici @Headliner.rs u sredu 17. aprila u podne, do kada nagradna igra i traje!

Svi ostali koji bi želele da dođu na nastup Električnog Orgazma u Novom Sadu, ulaznice mogu nabaviti u Mungos CDshop-u (Zmaj Jovina 2, u pasažu), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 800 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 1000 dinara.

Previous post

Mladi pančevački kantautor Egret objavio prvi video singl - "My Isle"

Next post

SAD SE GORKO KAJE... Mišel Fajfer odbila ulogu koja je proslavila Šeron Stoun i to nije njena jedina greška

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *