Del Arno Band svira novi album u Festu

0
38
Del Arno Band/ Photo: AleX
Del Arno Band/ Photo: AleX

Beogradski rege pioniri i legende domaće scene Del Arno Band nastavljaju koncertnu promociju novog izdanja. Posle objavljivanja albuma “Ako ne znaš šta da radiš” (25. januar, Mascom) i velikog koncerta u beogradskom Domu omladine, bend stiže 19. aprila u klub Fest.

Za sve koji nisu mogli da dođu u DOB, evo sjajne prilike da u Zemunu uživo čuju njihov novi album. Na koncertu će pored pesama sa novog izdanja DAB-ovci izvesti i starije, dobro poznate hitove koje publika zajedno sa njima u glas peva već decenijama.

Del Arno Band/ Photo: AleX
Del Arno Band/ Photo: AleX

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novim stvarima kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine.

Na albumu “Ako ne znaš šta da radiš” nalazi se deset pesama, među kojima su i tri već objavljena singla “Još uvek ima nade”, “Stari lek” i “Meni se okreni” kao i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak.

Prve recenzije su novi album Del Arno Banda okarakterisale kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.

Početak koncerta zakazan je za 22:00 časa, a ulaznice  po ceni od 600 dinara možete da kupite u pretprodaji na šanku kluba Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime