Home»Film»STIŽE ANIMIRANA “PORODICA ADAMS” i bori se protiv moćnog neprijatelja – rijaliti programa

STIŽE ANIMIRANA “PORODICA ADAMS” i bori se protiv moćnog neprijatelja – rijaliti programa

4
Shares
Pinterest Google+
The Addams Family/Photo: printscreen
The Addams Family/Photo: printscreen

MGM je predstavio prvi trejler za animirani ribut televizijskog i filmskog klasika “Porodica Adams” (The Addams Family).

Režija je poverena Gregu Tirnanu i Konradu Vernonu, dok je originalni scenario Čarlsa Adamsa iz 1938. godine adaptirao Met Liberman.

Ovaj animirani film, zamišljen je kao akciona komedija koja prati porodicu Adams, čija se svakodnevnica menja kada se moraju da se nose sa TV voditeljkom i novinarkom koja ih proganja nastojeći da njihov život pretvori u rijaliti seriju. Voditeljka se pojavljuje usred priprema za jedno od prepoznatljivih porodičnih slavlja, koje Adamsovi organizuju.

“Porodica Adams” je u stvari predstavljala satiru na ideal američke porodice – bogata i ekscentrična porodica koja uživa u morbidnim stvarima i nema pojma da je “normalni” svet smatra zastrašujućom.

Ipak, serijal je u nekom trenutku postao toliko popularan, da je televizija ABC 1964. godine napravila igranu verziju na osnovu rada Čarlsa Adamsa.

Nakon filmske adaptacije i televizijskog serijala iz 1990-ih, “Porodica Adams” sada dobija i svoju animiranu verziju u kojoj glasove likovima pozajmljuju Šarliz Teron, Kloi Grejs Morec, Oskar Ajzak, i drugi.

Premijerno prikazivanje “Porodice Adams” nas očekuje 11. oktobra.

Previous post

PREMIJERA: "Zanat preživljavanja"... Stigao treći album Crvenog kartona

Next post

A ŠTA ĆE BITI S BENDOM? Još jedan član Radioheada započinje solo karijeru

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.