Home»Muzika»Nešto smo nostalgični… Eli Golding predstavila novi singl “Sixteen”

Nešto smo nostalgični… Eli Golding predstavila novi singl “Sixteen”

4
Shares
Pinterest Google+
Eli Golding/Photo: facebook@elliegoulding
Eli Golding/Photo: [email protected]

Singl “Sixteen” koji je 11. aprila predstavila Eli Golding vratio je, kako pevačicu, tako i njene fanove u buntovno tinejdžersko doba i podsetio na lepe uspomene.

Nostalgičan tekst ispraćen je privlačnim ritmom, upotpunjenim pevačicinim prepoznatljivim vokalom. Interesantna je činjenica da je Eli upravo svojim fanovima zatražila fotografije iz ovog doba od kojih je zatim načinjen artwork za singl.

Eli Golding/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)
Eli Golding/ Photo: Promo (Universal Music Serbia)

Novi singl napisali su zajedno Eli Golding, Raye i FRED (George Ezra, Clean Bandit), a za produkciju su bili zaduženi Ian Kirkpatrick (Britney Spears, Julia Michaels), FRED i Mike Wise.

– Veoma sam uzbuđena što delim “Sixteen” sa svima. Ta godina je za mene bila ključna iz tako mnogo razloga i ova pesma mi je zbog toga zaista bliska srcu. Vraća me u nepromišljene tinedjžerske dane i nadam se da nas sve podseća na tu mladalačku nevinost – rekla je pevačica o novom singlu.

“Sixteen” nastavlja se na njeno prethodno izdanje “Flux”, u kome je Eli minimalnu produkciju upotpunila pratnjom klavira i žičanih instrumenata.

Previous post

SVI SU POBEDILI... a Miloš Milovanović je zvanični pobednik takmičenja Humanitarne VIP karaoke: Nagradu poklonio OŠ "Radivoj Popović" za decu sa posebnim potrebama

Next post

SVET OTVOREN ZA POGLEDE, OTVOREN ZA TRČANJE... Ustanovljena godišnja regionalna nagrada Milan Mladenović

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *