Stoner Rock petak u Nišu uz Northern Revival i Fluid Underground

0
60
Photo: Promo
Photo: Promo

U petak, 12. aprila u klubu Black Stage u Nišu nastupaju dva stoner rock benda – Northern Revival i Fluid Underground.

Northern Revival/ Photo: Mihajlo Obrenov
Northern Revival/ Photo: Mihajlo Obrenov

Northern Revival je novosadski stoner/heavy rock/sludge bend koji u Niš dolazi u sklopu Electric 2019 turneje  na kojoj promoviše najnoviji EP “Electric Power Supply” objavljen u januaru ove godine za 1001Stoned (digitalna distribucija) i Librarion Records (kasete).

Ovo je treće izdanje benda kome su prethodila “Mouth Full Of Dirt” (EP, Miner Records, 2015) i “Life Survival Tips” (album, Nocturne Media, 2016).

Do sada su održali više od 100 koncerata po Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji i BiH sa bendovima kao što su Planet Of Zeus, Greenleaf, Sasquatch, Bongzilla, Obojeni Program, Kraljevski Apartman… a nastupali su i na mnogim festivalima: Exit, TLO Fest, Alparfeszt (HU), Barock Fest (RO), Gugulan Rock Festival (RO), Kunigunda Festival (SLO), Metal Enduro (RO), Boureque Feszt (HU)…

Fluid Underground/ Photo: Promo (Đorđe Stojiljković
Fluid Underground/ Photo: Promo (Đorđe Stojiljković

Pioniri stoner/fuzz zvuka, Fluid Underground iz Vlasotinca, odavno su poznati niškoj publici. U petak će ponovo raspaliti svoje furiozne i masne rifove i u nekih sat vremena odsvirati opus svojih energičnih hitova, probranih sa četiri albuma koja su do sada objavili.

Koncert počinje u 22:00 časa, a ulaznice po ceni od 250 dinara mogu da se kupe na vratima kluba.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime