Čovek koji je delio binu sa najvećima… Nick Z Marino 12. aprila u zemunskom klubu Fest

0
74
Nick Z Marino/ Photo: Promo (Fest)
Nick Z Marino/ Photo: Promo (Fest)

Nick Z Marino, jedan od najboljih power-metal pevača i klavijaturista iz USA dolazi u prvi put u Srbiju i nastupiće u petak, 12. aprila u zemunskom klubu Fest.

A sada i da vam predstavimo Nika Z. Pre svega, on je jedan od nejtalentovanijih klavijaturista u USA. Upravo se vratio sa dvoipomesečne turneje po USA sa AXE Generation, bendom gitarskih heroja (Steve Vai, Zakk Wylde, Nuno Bettencourt, Tosin Abasi, Yngwie Malmsteen) kojem će se ponovo pridružiti na Azijskoj turneji na jesen ove godine kao klavijaturista i prateći vokal.

Nick je poznat i po tome što je već 14 godina klavijaturista Yngwie Malmsteen’s Rising Forcea, kao i glavni vokal tog benda poslednjih sedam godina.

Takođe, deo je projekta The Voices of Metal (Tim “Ripper” Owens, Mike Vescera, Edu Falaschi koje prate John Ivan, Mike Terrana, Gorka Alegre), benda sa kojim je nastupao na latinoameričkoj turneji 2018. i sa kojim će nastupati uskoro na ukrajinskoj i ruskoj turneji (proleće 2019).

Više puta je nastupao sa velikim brojem poznatih imena 90-ih godina (KC & Sunshine, Gloria Gaynor, Sister Sledge…).

Eksluzivno u klubu Fest, Nick Z Marino sa Floride sigurno će zapaliti binu vrućom i virtuoznom svirkom. Osim što će bend izvesti niz najboljih pesama sa “3 NZM Band” albuma, prisutni će imati priliku da čuju i nekoliko cover numera (specijalno za ovu turneju) Ronnie James Dia, Iron Maidena, AC/DC, Black Sabbatha, Deep Purple, Led Zeppelin…

Nicku će se u Festu pridružiti bend koji čine poznati rock muzičari iz Srbije, sastavljen samo za ovu priliku, a čine ga: Nick Z Marino (glavni vokal i klavijature), Nenad Bojković  (gitara i prateći vokali) Ivan Đerfi (bas) i Miloš Mića Kovačević (bubnjevi).

Svirka počinje u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 400 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime