Home»Muzika»Live All Night Long… Best Before CRCB 12. aprila u klubu Pulse

Live All Night Long… Best Before CRCB 12. aprila u klubu Pulse

5
Shares
Pinterest Google+
Best Before CRCB/ Photo: Promo (Best Before)
Best Before CRCB/ Photo: Promo (Best Before)

Best Before CRCB nastupiće u petak, 12. aprila u klubu Pulse (ex Underworld), a svirka je zamisljena kao “Live All Night Long” varijanta, sa gostujućim bendom – Pheonix (BG ) i drugim gostima koji će biti predstavljeni tek na nastupu, pa će tako ostati iznenađenje za posetioce događaja…

Bend Best Before CRCB svira covere rock & blues izvođača u svojim aranzmanima i svojim senzibilitetom…

Photo: Promo
Photo: Promo

Inače, Pulse je novo urbano mainstream mesto u gradu zamišljeno kao klub u kome će se ljudi rado okupljati i uživati u performansima, svirkama, večerima poezije, predstavama…,a Best Before CRCB ovom prilikom, kao i uvek, želi da da svoj doprinos takvoj ideji i mestu sa potencijalom.

Bend obećava dobru rokenrol energiju uz mnoštvo hitova i klasika rock & blues muzike tako da posetioce čeke više od četiri sata kvalitetne rok svirke.

Best Before CRCB ekipu čine: Bojan Vasiljkovic- Kibo Badji (vokal), Aleksandar Avramović – Aca (bas gitara), Đorđe Nikolić – Gazda Đole (bubnjevi), Bojan Nikolić – Johnny (solo gitara), Saša Milosavić – Sale (ritam gitara) i Zvonimir Novogradec – Zvonce (ton majstor,tehnička podrška).

Previous post

Bubnjivi i Punkreas nova imena Zbrka festa

Next post

KAKO VREME PROLAZI, SVE BOLJI, SVE ŽEŠĆI... Ovako je bilo u Festu, na svirci benda Ritam nereda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *