Home»Muzika»Besne Gliste u Metropolisu… Koncertna promocija albuma “Mehanizam”

Besne Gliste u Metropolisu… Koncertna promocija albuma “Mehanizam”

4
Shares
Pinterest Google+
Besne Gliste/ Photo: Facebook @Besne.Gliste
Besne Gliste/ Photo: Facebook @Besne.Gliste

Koncertna promocija drugog studijskog albuma pod nazivom “Mehanizam” benda Besne Gliste održaće se u petak, 12. aprila od 20:00 časova u Muzičkoj kući Metropolis.

Besne Gliste su osmočlani crossover bend iz Beograda, nastao 2010. godine, čija je muzika bazirana na rege i hip hop zvuku, ali su takođe prepoznatljivi po tome da neretko kroz tu mešavinu prođu tvrde i oštre pank, hc i metal gitare, monumentalne duvačke deonice, skakutavi ska ritmovi, kao i ambijentalne dab deonice koje ova osmočlana družina neumorno i rado deli na koncertima.

Do sada su objavili dva studijska albuma – “ZugZwang” i najnoviji “Mehanizam”.

Besne Gliste su: Filip Marković (MC), Julius Velker (gitara), Novica Vujović (tarabuka), Damjan Aleksić (bubnjevi), Nikola Bjeković (bass), Lazar Muždalo (truba), Strahinja Hadži-Tonić (saksofon) i Andrija Petrović (trombon).

Besne gliste/ Photo: Promo (Metropolis)
Besne Gliste/ Photo: Promo (Metropolis)

Program ce biti podeljen u dva dela – prvi deo podrazumeva druženje i razgovor sa bendom kao i slušanje muzike koju su momci iz benda pripremili specijalno za ovu priliku, dok je drugi deo večeri rezervisan za akustični koncert.

Posetioci će imati jedinstvenu priliku da čuju album “Mehanizam” u celosti ali u plemenskom sastavu i izvođenju, tako da će se pesme prilično razlikovati od albumskih verzija.

Previous post

III HornsUp live Metal, PopRock, PunkRock festival 11. i 12. aprila u pančevačkoj Apolo Dvorani

Next post

Ako ste mislili da sve već upoznali zlo, varate se... "Groblje kućnih ljubimaca" 10. aprila stiže u Srbiju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *