Home»Film»OVAJ LIK JE STVARNO – LIK… Kijanu Rivs nije obična filmska zvezda, i to je opet dokazao

OVAJ LIK JE STVARNO – LIK… Kijanu Rivs nije obična filmska zvezda, i to je opet dokazao

5
Shares
Pinterest Google+
Kijanu Rivs (Siberia)/ Photo: Promo
Kijanu Rivs (Siberia)/ Photo: Promo

Zamislite da ste u avionu na letu San Francisko – Los Anđeles i da morate, zajedno sa svim putnicima, prinudno da sletite zbog mehaničkog kvara aviona u neki tamo Bejkersfil, koji se nalazi na 160 kilometara od Los Anđelesa.

Zatim zamislite da se u avionu nalazi i Neo iz filma Matrix – iliti Kijanu Rivs i da posle prinudnog sletanja upravo on obezbedi prevoz do LA, a usput vas zabavlja tako što čita zanimljivosti o Bejkersfilu i pušta kantri muziku…

 

Putnici jednog leta nisu to morali da zamišljaju, zato što im se zaista i dogodilo. Neki od putnika su to i zabeležili na svojim društvenim mrežama i ceo internet je oduševljen njegovim gestom.

Inače, iako je jedan od najuspešnijih i najbogatijih glumaca Holivuda, Rivs je poznat po svojoj skromnosti, pa se tako umjesto u skupim limuzinama vozi metroom, živi u jednostavnom stanu i izbegava medije.

U životu je imao niz tragedija – smrt devojke, najboljeg prijatelja i sestre. Ipak, sve to ga nije ispunilo besom i mržnjom, već se okrenuo mirnom životu i novčanim donacijama dečijim bolnicama. Kakav lik!

HL/Izvor: Noizz

 

Previous post

PREMIJERA: "Dead End"... Devojke iz Nemesisa objavile novi spot

Next post

Nemanja Kojić Kojot: Eyesburn je i dalje mlad bend, "ona tamo" decenija je naša

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *