Home»Muzika»VRAĆA SE ABBA… Nova pesma stiže za nekoliko meseci, uskoro i virtuelna turneja

VRAĆA SE ABBA… Nova pesma stiže za nekoliko meseci, uskoro i virtuelna turneja

4
Shares
Pinterest Google+
ABBA/Photo: facebook@ABBA
ABBA/Photo: [email protected]

Bjorn Ulveus iz čuvene švedske grupe Abba rekao je da obožavaoci četvoročlane grupe koja se raspala pre 37 godina mogu da očekuju izlazak nove pesme “u septembru ili oktobru”.

Ulveus je rekao za danski tabloid Ekstra bladet da treba “izuzetno dugo vremena” da se napravi video-snimak sa avatarima članova grupe, i dodao da je to “suviše dugo odlagano”.

Bend je ranije saopštio da su se njegova četiri člana Ulvaeus, Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad i Agnete Falkstog ponovo okupili i da planiraju virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima i da je naziv jedne od dve nove numere “I Still Have Faith in You”.

Abba je ranije najavila da će kompjuterizovani likovi četvoro članova nastupiti u emisijama televizija BBC i NBC kao – Abbatars.

Ulveus je najavio da će avatari članova grupe izgledati kao 1979, kada su krenuli na poslednju turneju.

Grupa je postala poznata po pobedi na takmičenju za Pesmu Evrovizije 1974. godine numerom “Waterloo” i imala je velike hitove sedamdesetih uključujući “Dancing Queen” “Mamma Mia”, “Fernando”, “Money, Money, Money”, “Take a Chance on Me”, “Chiquitita” i druge, pre nego što su se razišli 1982. godine.

HL/Izvor: Beta

Previous post

Subota u SoulPeddler Coffee Roomu uz bendove Paul The Walrus, UV i Monohrom

Next post

Stigao prvi trejler za film o Džokeru... Da li ste ga ovako zamišljali?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *