Home»Muzika»Svirka za 800 pravih fanova… Bullet For My Valentine i Nemesis u Amerikani

Svirka za 800 pravih fanova… Bullet For My Valentine i Nemesis u Amerikani

6
Shares
Pinterest Google+

Velški metalcore sastav Bullet For My Valentine održao je svoj prvi koncert u Srbiji, tačnije u Amerikani beogradskog Doma omladine.

Na izričit zahtev Velšana odabran je Dom omladine Beograda kao koncertni prostor gde će najverniji fanovi moći da zajedno sa bendom naprave nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u našoj zemlji, a broj ulaznica bio je limitiran na svega 800.

Bullet For My Valentine/ Photo: AleX
Bullet For My Valentine/ Photo: AleX

I upravo su to pevač i gitarista Met Tak, gitarista Majkl Pađet, basista Džejmi Matias i bubnjar Džejson Dauld i pružili publici koja se, sudeći po pevanju, vrištanju i skakanju, definitivno dobro provela na koncertu.

Nemesis/ Photo: AleX
Nemesis/ Photo: AleX

Specijaln gost bio je domaći bend Nemesis, jedini ženski death metal bend sa naših prostora. Devojke su u skoro pola sata žestoke svirke pripremile prisutne za headlinere večeri.

Inače, Sanja, Aleksandra, Tijana, Biljana i Selena već više od dve godine aktivno promovišu svoj autorski rad, trenutno su u fazi snimanja prvog albuma, a mi zaista jedva čekamo da ga objave.

Kad devojke praše…

Iako postoji od 1998. godine (doduše, u početku pod drugim imenom), Bullet For My Valentine je prvi put došao u Srbiju. Nadamo se da sledeći koncert nećemo opet čekati dvadesetak godina…

Previous post

Na aukciji pištolj kojim se ubio Van Gog... Za bizarni "suvenir" trebaće tričavih 60.000 evra

Next post

RECORD STORE DAY & Night u Muzičkoj kući Metropolis

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *