Home»Muzika»Mile sutra sa “Kućom bez krova” u Beogradu

Mile sutra sa “Kućom bez krova” u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Mile Kekin/ Photo Roberto Pavić
Mile Kekin/ Photo Roberto Pavić

Mile Kekin održaće u četvrtak, 4. aprila koncert u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda, na kome će promovisati svoj aktuelni solo album “Kuća bez krova”, sa koga su do sada objavljeni video singlovi “Reno 4” , “Atlas”, “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja “.

– Dragi moji, sutra dolazim prvi put u Beograd u solo izdanju, sa gitarom i bendom. Dolazim predstaviti svoj album “Kuća bez krova”. Ako ste u blizini navratite. Sala Amerikana Doma omladine, vidimo se! – poručuje Mile.

Fontmen Hladnog piva Mile Kekin otisnuo se u solo vode prvi put albumom “U dva oka” (2001), a sada je na albumu “Kuća bez krova” (2018, Menart) snimio deset autorskih i delom autobiografskih pesama, koje se žanrovski razlikuju od materijala matičnog pank rok benda.

Album “Kuća bez krova” Mile je zamislio kao svirani film sa deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

– Počinje naslovnom “Kućom bez krova” u kojoj upoznajete glavnog lika, a završava muškim duetom “Atlantida”, u kojem tragam za izgubljenim članovima svog plemena. Jednog sam i našao – u pesmi gostuje Bajaga koji kaže da je u njoj osetio nešto “dobronamerno, primereno i pozitivno”, a želja mi je da takve emocije stignu i do publike – ističe Mile.

Članovi Miletovog benda na beogradskom koncertu biće: Danko Krznarić  (gitara, klavijature, perkusije i prateći vokal), Marko Bregant (gitare i prateći vokal), Andrija Lazo (harmonika i prateći vokal) i Neven Jurić (bas gitara i prateći vokal).

Ulaznice za koncert Mileta Kekina možete da kupite po ceni od 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Na koncertu Mile Kekina u Domu omladine Beograda (DOB) publika će moći da konzumira pića isključivo iz trajnih čaša koje se ne bacaju.

Time promoterska kuća Long Play, uz podršku DOB-a, nastavlja ekološki angažovanu akciju smanjenja korišćenja jednokratnih plastičnih čaša, započetu nedavno na manifestaciji “Dani Darka Rundeka u Beogradu”.

Kao i tada, posetioci koncerta mogu na nekoliko punktova u DOB-u da dobiju za 100 dinara kaucije čašu za konzumiranje piva, vode i drugog pića. Prilikom izlaska iz DOB-a, posetici mogu poneti sa sobom tu čašu kao suvenir, ili je vratiti na punkt i dobiti nazad 100 dinara.

Previous post

"Put za Lisabon"... Novi video singl Eve Braun i Gileta

Next post

Madona peva na Evroviziji... za milion dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *