Home»Muzika»Bitlsi za malu i veliku decu… Dva koncerta benda The Bestbeat 20. aprila u novosadskom Studiju M

Bitlsi za malu i veliku decu… Dva koncerta benda The Bestbeat 20. aprila u novosadskom Studiju M

4
Shares
Pinterest Google+
The Bestbeat/ Photo: Petru Ivu
The Bestbeat/ Photo: Petru Ivu

U subotu, 20. aprila, The Bestbeat, The Beatles tribute band, održaće dva koncerta u Studiju M u Novom Sadu – u 17:00 časova koncert za decu, a u 20:00 časova veliki večernji koncert.

Bend je nastao 2005. godine i čine ga: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić kao Džorž Harison i Vitomir Milićević kao Ringo Star.

Nastupaju na instrumentima i pojačalima kakve su koristili The Beatlesi, u vernim reprodukcijama kostima iz različitih faza njihove karijere, sa prepoznatljivim fruzurama.

Kompozicije izvode u originalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju dela klasične muzike. Da bi svaka sličnost bila potpuna, bitno je imati i levorukog basistu.

The Bestbeat (Kako se slušaju Bitlsi)/ Photo: AleX
The Bestbeat (Kako se slušaju Bitlsi)/ Photo: AleX

– Pokazalo se da je mališanima jako interesantan The Bestbeat i da ova vrsta muzika i te kako dopire do njih! Iz iskustva znamo da deca i njihovi roditelji obožavaju The Beatlese, stoga smo odlučili da 20. aprila održimo još jedan koncert koji je prilagođen upravo najmlađima. Provod i edukacija su zagarantovani – kaže Damjan Dašić.

Bend godinama održava za decu koncert “Kako se slušaju Bitlsi” u Zadužbini Ilije M. Kolarca. Kroz mali uvod će se deca uputiti u to kako se ponaša na jednom koncertu, a potom zajedno uživati u rokenrolu, gde svi aktivno učestvuju.

Na večernjem koncertu, koji će trajati bar duplo duže od onog za decu, odrasli će proći kroz mnoge faze najpoznatijih liverpulskih buba.

Ovako su se proveli beogradski klinci na Kolarcu…

Ulaznice su u pretprodaji dostupne preko Gigs Tix-a po ceni od 300 dinara za koncert za decu, odnosno, 800 dinara za veliki večernji koncert.

Na dan nastupa, na ulazu u Studiju M, cena ulaznice će biti 400 dinara u 17:00 časova, odnosno 1.000 dinara u 20:00 časova. Mesta su numerisana.

Previous post

Izabrano 16 demo bendova za nastup na prvom Zbrka festu

Next post

"Put za Lisabon"... Novi video singl Eve Braun i Gileta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *