Home»Muzika»ŠA GOES ON… Predstavljamo vam program ŠA Festa 2019

ŠA GOES ON… Predstavljamo vam program ŠA Festa 2019

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (ŠA Fest)
Photo: Promo (ŠA Fest)

Partibrejkers, Let 3, TBF, Zoster, Vojko V, Irie FM, M.O.R.T, Stuttgart Online, Mikri Maus Bvana i Sayana, samo su neka od imena koja će 9. i 10 avgusta 2019. godine napraviti odličnu žurku u Prijedoru na drugom po redu ŠA Festu.

– Naš festival je poseban jer takav jednostavno mora da bude zbog imena koje nosi i zbog cilja kome stremi. Ove godine ŠA Fest žurka za našeg Mikšu biće organizovana 9. i 10. avgusta u Ljetnoj bašti u Prijedoru. Prošla godina bila je dokaz da Prijedor zna da ceni i poštuje svoje sugrađane, da neguje uspomenu i da uživa u istinski kvalitetnoj muzici. Baš zbog toga odlučili smo da idemo dalje, da se još više širimo i otvorimo vrata jednoj lepoj regionalnoj kulturnoj priči, uz naš motiv i ovogodišnji slogan festivala ŠA Goes On! – navode organizatori ŠA Festa.

Kako poručuju iz ŠA Festa, program je pažljivo osmišljen i veruju da će da zadovolji sve ukuse i da pri tome ne odskače od onog u čemu bi uživao i Mikša, a ove godine organizacioni tim obećava i odličan DJ after party.

– Sve su ovo vodeća imena naše rock i hip-hop scene. Svi oni vrlo rado su se odazvali da učestvuju u još jednoj ŠA priči, a time smo osigurali i odličnu energiju koja će i ove godine biti prenešena sa pozornice Ljetne bašte – naveli su organizatori.

Dalibor Popović Mikša/Photo: facebook
Dalibor Popović Mikša/Photo: facebook

Ovogodišnji festival biće upotpunjen i posebnom “ŠA ulicom” u kojoj će se “razmijenjivati umetnost od trga do trga, od uha do uha i od oka do oka“.

Posebno osmišljeni muzički i pozorišni stejdž i art kutak koji će ugostiti mnoga poznata muzička, glumačka i umjetnička imena,  pretvoriće tih dana grad na Sani u kulturni centar regije.

Podsećamo vas da je početkom ove godine osnovana i ŠA Fest organizacija tako da će i ove godine glavni ciljevi ŠA Festa biti: sećanje na Dalibora Popovića Mikšu, frontmena grupe Tattoo i akademskog slikara, promocija kulture, kao i podrška fondu koji pomaže mlade i neafirmisane umetnike.

Previous post

Pevaće se glasno... Ritam nereda 6. aprila u Festu

Next post

"Sloboda" 18. maja stiže u Srbiju, jer to je tema ovogodišnje Noći muzeja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *