Home»Muzika»Veče za Magi… Deca iz vode se sećaju Margite Stefanović u Dorćol Platzu

Veče za Magi… Deca iz vode se sećaju Margite Stefanović u Dorćol Platzu

5
Shares
Pinterest Google+
Veče za Magi, plakat
Veče za Magi, plakat

Udruženje Deca iz vode u saradnji sa Dorćol Platzom organizuje veče posvećeno Margiti Stefanović Magi u ponedeljak, 1. aprila, od 21h. Program će sadržati koncert, projekciju spotova sa raznim Margitinim radovima i pesmama i tribina sa nekim od ljudi koji su se družile i sarađivale sa Magi.

Posle tribine nastupaće članovi projekta Deca iz vode, koji će u akustičnom setu dočarati pesme EKV, baš kao što su nekad Milan i Magi svirali unplugged, a specijalni gost biće Bole Stanojević (poslednji basista EKV).

Ovim događajem grupa umetnika okupljenih oko udruženja ljubitelja i poštovalaca grupe EKV pod nazivom Deca iz vode obeležiće 60 godina od rođenja Margite Stefanović (1.4.1959 – 18.9.2002) i setiti se Magi slikom, rečima i muzikom, i na taj način odati počast i poštovanje umetnici koja je obeležila domaću rock i art scenu 80-ih i 90-ih godina u grupi EKV i raznim drugim projektima.

Ulaznice će se prodavati na ulazu u Dorćol Platzu po ceni od 200 din.

Previous post

"SIMFONIJA SMAK"... Noć posvećena kultnom kragujevačkom bendu u Kombank dvorani, kao najava za povratak "Beogradskog proleća"

Next post

Američki reper Nipsi Hasl ubijen u Los Anđelesu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *