Home»Muzika»NA METAR OD PUBLIKE… Artan Lili i Buč Kesidi u zagrebačkom Saxu

NA METAR OD PUBLIKE… Artan Lili i Buč Kesidi u zagrebačkom Saxu

3
Shares
Pinterest Google+
Artan Lili/Photo: Ivana Čutura
Artan Lili/Photo: Ivana Čutura

Posle rasprodatih (n)ovogodišnjih koncerata u Srbiji i regionu, zvezde beogradske alternativne scene Artan Lili najavljuju ekskluzivni klupski koncert u Zagrebu, na metar od publike, u četvrtak, 25. aprila u sklopu programa “Zvonko Radost predstavlja”. Artanima će se na pozornici u Saxu pridružiti intrigantni Buč Kesidi.

– Nije nas bilo tačno godinu dana u Zagrebu i imamo puno razloga za žurku: završili smo drugi album koji promovišemo novim singl/spotom “Na mišiće” i drago nam je što nastavljamo druženje s našom zagrebačkom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom –  ističu članovi popularne beogradske četvorke.

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulović. Postali su poznati po sukcesivnom objavljivanju svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u regionu. I još kažu: “Srce na terenu uvek kad je gusto” pa najbolje da proverite 25. aprila u Saxu šta to zapravo znači.

Sve zapaženiji pančevački levoruki indie pop rock elektro boy bend duo Buč Kesidi svira prvi put u Zagrebu kako bi promovisali trenutni hit singl “Nema ljubavi u klubu” koji razbija na regionalnim top listama, kao i novi singl “Đuskanje ne pomaže” koji izlazi u aprilu.

Buč Kesidi/ Photo: Staša Bukumirović
Buč Kesidi/ Photo: Staša Bukumirović

Poznati po debi albumu “Posesivno-ospulsivni hospul” i pesmama kao što su “Jaa (imam plaan)”, “Draga?” i “Kafe aparat” i bombastičnim koncertima po zemlji i regionu, mladi momci spremni su da osvoje novu publiku. Buč Kesidi čine Luka Racić za gitarom i efektima i Zoran Zarubica za bubnjem i elektronikom.

Previous post

Manu Kače i Matija Dedić prvi put na istoj bini... 14. aprila u Bitefartcafeu

Next post

EVO NA ŠTA "SEČE VENE" NIK KEJV... Ovo je Top 10 njegovih omiljenih ljubavnih pesama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *