Home»Muzika»AVICII NEĆE BITI ZABORAVLJEN… Porodica preminulog di-džeja osniva fondaciju za borbu protiv psihičkih problema

AVICII NEĆE BITI ZABORAVLJEN… Porodica preminulog di-džeja osniva fondaciju za borbu protiv psihičkih problema

3
Shares
Pinterest Google+
Avicii/ Photo: Facebook @avicii
Avicii/ Photo: Facebook @avicii

Porodica pokojnog švedskog di-džeja Aviciia, koji je izvršio samoubistvo pre nepunih godinu dana, osnovaće fondaciju nazvanu njegovim imenom Tim Bergling, sa ciljem da se pruži pomoć ljudima koji imaju psihičke probleme.

Plan je, takođe, da se radi na prevenciji samoubistva, ali mnogo šire. Fondacija će se baviti i klimatskim promenama, očuvanjem prirode i ugroženih vrsta životinja…

– Tim je želeo da pravi promene. Pokretanje fondacije je način da sačuvamo sećanje na njega, i da i dalje delujemo u njegovom duhu – navodi se u saopštenju porodice.

Avicii se borio sa mislima o životu, sreći i smislu svega.

– Nije mogao da nastavi dalje. Želeo je da nađe mir – saopštila je porodica ranije.

– Naš voljeni Tim bio je tragač, nežna umetnička duša koja je tragala za odgovorima na egzistencijalna pitanja, ambiciozni perfekcionista koji je putovao i vredno radio tempom koji ga je doveo do ekstremnog stresa – naveli su oni.

HL/Izvor: cdm.me

Previous post

NAJVEĆA INTERNET CENZURA DO SADA... Za citiranje slavnih ličnosti ili junaka iz serija i filmova uskoro ćemo morati da plaćamo?

Next post

RAMMSTEIN OVOG PUTA PRETERALI... Slavni bend na meti žestokih kritika zbog spota sa nacistima i logorašima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *