Home»Muzika»Homeland»A ŠTA JE ZA VAS “PRODUKTIVAN DAN”? Pančevački Superego nema dilemu…

A ŠTA JE ZA VAS “PRODUKTIVAN DAN”? Pančevački Superego nema dilemu…

3
Shares
Pinterest Google+
Supergo/ Photo: Facebook @superegobend
Supergo/ Photo: Facebook @superegobend

Pančevački bend Superego objavio je singl i prateći spot za svoju novu autorsku pesmu “Produktivan dan”, četvrtu po redu, koja će se naći na debi albuma koji pripremaju.

Oni su - Superego...
Grupu Superego čine Dimitrije Samardžija (vokal i gitara), Nemanja Stokrp (gitara), Đorđe Živkov (bas gitara i vokal) i Aleksa Ilić (bubnjevi i vokal).  

Bend je odlučio da u spotu prikaže kompilaciju amaterskih video snimaka svojih prijatelja, članova porodica i ljudi dobre volje širom sveta kako plešu i šalju pozitivnu energiju. Od Beograda do Viktorijinih vodopada, od Inđije do Tanzanije, u spotu ćete videti vesele, razigrane i nasmejane ljude kako plesom šire ljubav i sreću.

– Pesma “Produktivan dan” govori o onoj najsnažnijoj ljubavi prema nekome. O ljubavi zbog koje ne možeš da jedeš, spavaš ili ustaneš iz kreveta, o ljubavi koja ti struji kroz celo telo. I, kako pesma kaže “Pogled da ti dam, biće produktivan dan”, dovoljan je samo jedan pogled na osobu koju voliš kako bi učinio da običan i bezvoljan dan postane – produktivan dan – kaže autor teksta i spota Aleksa Ilić o novom singlu Superega.


Superego je autorski pop/rok bend iz Pančeva koji je nastao u februaru 2017. godine.  Na njihov zvuk najviše su uticali strani bendovi kao što su Kings of Leon, Black Keys, Arctic Monkeys, The Killers, Green Day, U2, Blink 182, Matchbox 20, Foo Fighters i drugi. Iako su im uzori bendovi koji pevaju na engleskom jeziku, odlučili su se da njihovi tekstovi budu na srpskom jer na taj način mogu da se bolje približe domaćoj publici i prenesu emocije koje pesme nose. Tekstovi govore o ljubavi, poletu, druženju, sreći i ljudima koji ih okružuju, ali i o tugi, samoći, beznađu i nemoći, odnosno o svemu sa čime se sreće mladi čovek današnjice. Do sada su napisali 14 autorskih pesama i objavili tri singla, a pre pesme “Produktivan dan”, najsvežiji je spot za pesmu “Sutra (Sutra)”.

Bend je nastupao u Pančevu, Beogradu, Vršcu, Rumi, Zrenjaninu, Subotici, Omoljici… a delili su scenu sa imenima kao što su Dejan Cukić i Spori ritam bend, Artan Lili, Buč Kesidi, Raskid 13, Melmac Riders, Rampa, Sindrom, Poriv, Ukratko Štef i mnogim drugima.

I da… neumorno rade na novim pesmama. Produktivna neka ekipa.

 

Previous post

LUDI IRAC, OD DNA DO VRHA... Ozloglašeni Konor Mekgregor na Beldocsu

Next post

The Cranberries objavili "Wake Me When It’s Over", drugi singl sa njihovog poslednjeg albuma... i vrhunski je... i je*eno je tužan...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *