Sharks, Snakes & Planes i Čupavci u petak u Novom Sadu

0
65
Sharks, Snakes & Planes/ Photo: Facebook / Sharks, Snakes & Planes
Sharks, Snakes & Planes/ Photo: Facebook / Sharks, Snakes & Planes

Sharks, Snakes & Planes i Čupavci sviraće u petak, 29. marta u novosadskom klubu SoulPeddler.

SSP “post-grandž” bend koji je osnovan krajem 2010. godinen u Beogradu. Članovi benda predstavnici su generacije koja je odrasla uz zvuke sirena. Od početka, ideja je bila da svojom muzikom uzbune društvo i nateraju slušaoce na razmišljanje, da ispitaju granice ljudskih strahova, da izazovu nelagodu koja dovodi do katarzičnog osećaja… svojim pesmama da izazovu slušaoca na maksimalnu posvećenost i učestvovanje.

Bend je početkom 2014. godine objavio prvi EP “Nebeska mehanika” (Long Play) čiji je producent bio Nikola Vranjković, tri pesme: “Nebeska mehanika”, “Mi plovimo jugom” i “Crni gnoj”.  Za sve tri pesme objavljeni su i video spotovi.

Krajem 2018. objavljen je spot za singl “Drug” čiji je producent takođebio Nikola Vranjković. Bend trenutno bend radi na drugom EP-u.

Tokom godina bend je menjao sastav, a trenutnu postavu čine: Dušan Reljić (vokal, akustična gitara), Mladen Miljuš (ritam gitara), Ivan Petrović (solo gitara), Đorđe Paligorić (bas gitara) i Saša Stojković (bubnjevi).

Čupavci/Photo: facebook@@chupavci
Čupavci/Photo: facebook@@chupavci

Čupavci su lokalna podrška, bend koji je već više od decenije na muzičkoj sceni, sviraju punk/rock i – rasturaju na lajv nastupima.

Dakle, nema sumnje da će u petak uveče u SoulPeddleru biti zabavno i žestoko.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime