ED ŠIRAN OTKRIO: U školi su mi se podsmevali i zlostavljali me, ali onda bih uzeo gitaru…

0
72
Ed Širan/Photo: facebook@EdSheeranMusic
Ed Širan/Photo: facebook@EdSheeranMusic

Ed Širan je jedno od najvećih imena na aktuelnoj svetskoj muzičkoj sceni i mnogi mu se dive zbog talenta i uspeha. Ipak, on je nedavno priznao kako nije uvek bio tako uspešan i da su ga nekada zlostavljali u školi.

Danas ima 28 godina i do sada je četiri puta osvojio Grammy nagradu. Nedavno se oženio devojkom koja je njegova velika ljubav iz detinstva Čeri Siborn, ali je otkrio kako mu nije uvek sve u životu bilo bajno.

Kao dete bio je, kaže, nizak, imao je narandžastu kosu i nosio naočare. Uz sve to, mucao je i često je bio meta podsmeha vršnjaka, ali muzičar ističe da smatra da su ga upravo te njegove različitosti dovele do uspeha koji je postigao.

– Uvek sam izgledao čudno, nikada nisam imao neke posebne sreće s devojkama, jer sam im bio čudan. Ali onda bih uzeo gitaru i svi bi rekli “A to je onaj riđokosi s malom gitarom” pa su me pamtili po tome – rekao je pevač kojem je muzika bila izlaz iz mnogih poteškoća kroz koje je prolazio kao dete.

On sada ohrabruje decu da je u redu biti drugačiji i izdvajati se.

– Nekada sam plakao pri dolasku kući iz škole. Mrzeo sam odlaske u osnovnu školu. Stvari su se promenile tek kada sam krenuo u srednju i počeo da sviram gitaru u bendu. Dobio sam samopouzdanje koje mi je trebalo i odjednom sam bio srećniji jer sam radio nešto u čemu sam bio veoma dobar – rekao je Širan.

Dodao je i da je pokušao da se bavi sportom, ali jednostavno nije bio dovoljno dobar.

HL/Izvor. cdm.me

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime