“Buka koja vas drži budnima” stiže 28. juna u Beograd… Early bird ulaznice za Garbage samo do kraja marta

0
22
Garbage/Photo: facebook@@GarbageOfficial
Garbage/Photo: facebook@@GarbageOfficial

Dugoočekivani koncert američkog rok benda Garbage održaće se 28. juna na Bazenima “11.april” (Novoi Beograd).  

Poslednji put nastupili su u Srbiji 2005. godine na EXIT festivalu, a posle više godina iščekivanja, Beograd se konačno našao na listi datuma za 2019.

Garbage su Širli Menson, Djuk Erikson, Stivi Marker i Buč Vig. Zajedno nastupaju 25 godina. Do sada su prodali više od 17 miliona albuma i nastupali u više od 35 zemalja.

Njihov najnoviji album “Strange Little Birds”  objavljen 2016.godine, debitovao je na prvom mestu Bilbordovih Top Rock i Alternative Album lista, a bio je i na 14. mestu liste Billboard 200.

Garbage/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)
Garbage/ Photo: Promo (Charm Music Serbia)

Godine 2017. objavili su i autobiografiju “This Is The Noise That Keeps Me Awake” koju je priredio Džejson Koen i za koju je svaki član grupe napisao deo priče, a odmah zatim krenuli i na zajedničku turneju po Severnoj Americi sa legendarnom grupom Blondie. 

Veći deo prošle godine proveli su na turneji po Evropi, Severnoj Americi i Meksiku proslavljajući 20 godina od svog drugog izdanja “Version 2.0”.

Trenutno rade na novom, sedmom albumu koji bi trebalo da završe do kraja ove godine.

Early bird ulaznice za koncert grupe Garbage u organizaciji Charm Music Serbia, po ceni od 2500 dinara u prodaji su do 31.marta ili do isteka zaliha.

Posle toga, regularna cena ulaznice za koncert iznosiće 2900 dinara, a možete da ihnabavite na prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime