RIBLJA ČORBA HEADLINER PRVOG FESTIVALA ZBRKA… Prvomajski praznici uz rokenrol na Glavi Zete

0
19
Riblja čorba/Photo: Marina Pešić @officialribljacorba
Riblja čorba/Photo: Marina Pešić @officialribljacorba

Legendarni rokenrol bend Riblja čorba biće glavne zvezde prvog izdanja Zbrka festa u Danilovgradu, koji će se održati 1. i 2. maja na fudbalskom terenu na Glavi Zete, otkrili su organizatori iz NVO Društvo prijatelja reke Zete.

Ovi rokenrol veterani prethodne godine proslavili su neverovatnih 40 godina muzičkog staža, a nastup na Zbrci, zasad je jedini potvrđeni u Crnoj Gori.

Kao što je već poznato, Zbrka je namenjena prvenstveno demo bendovima iz Crne Gore i regiona, ali najavljeno je da publika neće biti uskraćena ni za nastupe regionalnih zvezda, od kojih su učešće već potvrdili Mortal kombat, Silente, SevdahBaby, Iskaz i mnogi drugi. Međutim, lista će se u narednih nekoliko dana značajno proširiti, ističu organizatori Zbrke, podsećajući da će najbolji provod za prvomajske praznike biti upravo na Glavi Zete, gde će u dva dana nastupiti čak 25 izvođača.

– Kada na nekom događaju nastupi bend kakav je Riblja čorba onda je lako pretpostaviti koliko je projekat veliki i kakva atmosfera se može očekivati na festivalu. Kada tome dodamo i ranije najavljene izvođače kao što su Mortal kombat, Iskaz, Brat, SevdahBabay ili Silente, jasno je da je Glava Zete najbolje mesto za prvomajske praznike. Spisku izvođača ovdje nije kraj, u dva festivalska dana nastupiće 25 izvođača, pa publika može očekivati nova imena u narednim danima – ističu iz Zbrke.

[accordion title=’Ograničena serija ulaznica po ceni od 7 evra’]

Glava Zete/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Glava Zete/ Photo: Promo (Zbrka fest)

Prva ograničena serija ulaznica već je puštena u prodaju i to isključivo za online prodaju po ceni od 7evra za dvodnevnu ulaznicu. Ulaznice se mogu poručivati na mej zbrkafest@gmail.com ili tel/viber: 067 498 118 ili na Facebook stranici Zbrka fest.[/accordion]

Organizatori su se ujedno osvrnuli i na nedavno okončan konkurs demo bendova, koji je u potpunosti ispunio očekivanja. U okviru konkursa pristigle su prijave iz pet zemalja regiona, pa izabrati najboljih 15 neće biti nimalo jednostavan posao.

– Već u prvoj godini postojanja Zbrka postaje regionalni festival koji je privukao pažnju bendova i ljubitelja dobre muzike. U prilog tome govori činjenica da su nam na nedavno završenom konkursu pristigle prijave bendova iz pet zemalja regiona. Odabir 15 najboljih biće težak ali i ujedno lep posao, jer izabrati najbolje u takvoj konkurenciji garancija je da ćemo imati kvalitetan takmičarski program – ocenjuju iz organizacije.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime