Melisa Eteridž singlom “Wild and Lonely” najavila novi album “The Medicine Show”

0
51
Melisa Eterid/Photo; facebook@MelissaEtheridge
Melisa Eterid/Photo; facebook@MelissaEtheridge

Dobitnica nagrada Grammy i Oscar, ikona folk-rock muzike i aktivistkinja Melisa Eteridž predstavila je najnoviji singl “Wild and Lonely” koji će se naći na njenom najnovijem studijskom izdanju “The Medicine Show”.

U svojm prepoznatljivom muzičkom izrazu inspirisanom folk-rockom i country muzikom, Etheridž u ovoj pesmi bez zadrške istražuje tematiku samoće i ljudima urođenu potrebu za ljubavlju.

“Wild and Lonely” jedan je od singlova koji će se naći na Melisinom 15. studijskom izdanju “The Medicine Show”. Producirao ga je njen dugogodišnji saradnik Džon Šanks (Kit Urban, Bon Džovi, Keli Klarkson), a muzičarka je već predstavila singl “Faded By Design”. Doprinos albumu dao je i Dejvid Kempbel (Adel, Bijonse, Maroon 5), koji je radio na aranžmanu za baladu “I Know You Know”. “The Medicine Show” možemo očekivati 12. aprila ove godine.

Melisa Eterid/Photo; facebook@MelissaEtheridge
Melisa Eterid/Photo; facebook@MelissaEtheridge

Melisa Etheridž jedna je od najuticajnijih kantautorki u istoriju rock muzike. Prvo studijsko izdanje objavila je 1988. godine, a do danas je prodala više od 25 milona primjeraka albuma od kojih čak 5 nosi platinasti sjaj. Dobitnica je dve nagrade Grammy, a za istu je bila nominovana 15 puta. Njena pjesma “I Need to Wake Up”, koja se našla u dokumentarcu “An Inconvenient Truth”, donela joj je nagradu Oskar. Njeno poslednje studijsko izdanje, “Memphis Rock And Soul”, debitovalo je na prvom mestu Billboardove blues liste. Osim muzici, Etheridž je posvećena i aktivizmu, pa je učinila mnogo po pitanju ljudskih prava, LGBTQ prava i podizanju svesti o raku dojke.

HL/Izvor: trecisvijet.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime