Home»Muzika»POSEBAN, ALI NIJE SAMO SVOJ, NEGO I NAŠ… Cane i Partibrejkers napunili Halu sportova – ljudima i rokenrolom

POSEBAN, ALI NIJE SAMO SVOJ, NEGO I NAŠ… Cane i Partibrejkers napunili Halu sportova – ljudima i rokenrolom

4
Shares
Pinterest Google+
 Partibrejkers/ Photo: AleX
Partibrejkers/ Photo: AleX

Istorija kaže da su Partibrejkers prvi koncert održali pre tačno 30 godina. Da ne znamo za to, rekli bismo da im je ovaj u Hali Sportova u petak uveče bio – kao prvi.

Cane, Anton i ekipa nastupili su u okviru Kontakta 2019. a ako je neko majstor upravo za kontakt sa publikom, to su rokeri s beogradskog asfalta.

Kad smo već kod publike… Odavno NGB hala nije bila punija, ni šarenija. I to je možda najsnažniji utisak s koncerta, stvarno puno jako mladih ljudi koji pesme Brejkersa znaju od reči do reči. I ne boje se da ih pevaju s bendom. Glasno.

Hala sportova( Partibrejkers)/ Photo: AleX
Hala sportova( Partibrejkers)/ Photo: AleX

Opet, pisati o tome kako sviraju Partibrejkers je stvarno besmisleno. To je ono čega ima tako malo svih ovih godina. I što tako mnogo nedostaje. Čist i jednostavan – rokenrol. Uz frontmena kao što je Zoran Kostić Cane i gitaristu poput Nebojše Antonijevića Antona, to je, da se ne lažemo, bend kakav skoro nećemo imati. Ako uopšte…

Pred Brejkerse, publiku su zagrejali Turisti, sa ipak predugih 40 minuta za one koji su čekali “glavnu stvar”, ali vredelo je čekati. Jer, Cane možda peva da je “poseban, slobodan i samo svoj”. Poseban i slobodan jeste. Ali je i naš. I tako treba da bude.

 

 

 

Previous post

RIJEČKI NOSTALGIČNI ROLERKOSTER... Grupa FIT nas u Elektropiniru naterala da "zaboravimo sve"...

Next post

66. Martovski festival od 27. do 31. marta u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *