Home»Pulse»Najave»“Život je loto” na sceni KC Čukarica… Urnebesna tragikomedija u kojoj publika glasanjem odlučuje kakav će biti kraj

“Život je loto” na sceni KC Čukarica… Urnebesna tragikomedija u kojoj publika glasanjem odlučuje kakav će biti kraj

4
Shares
Pinterest Google+
Život je loto/ Photo: Promo (KC Čukarica)
Život je loto/ Photo: Promo (KC Čukarica)

Monodrama “Život je loto”, u režiji Bojane Lazić biće izvedena na sceni Kulturnog centra Čukarica u sredu, 20. marta u 20:00 časova.

Ako sanjate o super dobitku na lotu i bezbrižnom životu koji sledi, onda će vam Vera u ovoj komediji pokazati kako se život može preokrenuti u samo 24 sata.

Po tekstu Vladimira Đurđevića, a u izvođenju Monike Romić, ova predstava govori o događajima i nizu neverovatnih situacija kroz koje je prošla junakinja Vera u samo jednom danu.

Želite li da utičete na ishod jedne predstave? Ovog puta ste u mogućnosti jer publika, glasanjem, bira kakav će biti kraj.

Vera dolazi na železničku stanicu i igrom slučaja počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železničke stanice.

“Život je loto” je priča jedne nezaposlene žene koja balansira između muža informatičara, koji joj sve više ide na živce (mada mu ostaje lojalna) i komšije kriminalca (s kojim je u seksualnoj vezi).

Život je loto (Monika Ristić)/ Photo: Promo (KC Čukarica)
Život je loto (Monika Romić)/ Photo: Promo (KC Čukarica)

U toku predstave se dešava niz neočekivanih situacija ali kad Verin muž dobije sedmicu na Lotou, a već u sledećem trenutku sazna da ga ona vara, svet joj se ruši i počinje njena drama, a publici komedija. A voz Bar – Beograd sve više kasni…

Da li će naša junakinja otići u slobodu bez novca ili u zatvor, posle kog će je čekati milioni kada izađe – zavisi od odluke publike, koja izglasa kakav će biti kraj.

Ova moderna i neuobičajena predstava će vas iznenaditi, nasmejati, pomalo zamisliti ali i ispratiti iz pozorišta mnogo boljeg raspoloženja, od onog sa kojim ste došli.

Glumica će vam, u toku predstave, čak skuvati i kaficu i ponudiće vas štapićima za grickanje. Uz obilje muzike, predstava je obogaćena i video projekcijom.

Ne propustite predstavu koja se igra širom regiona i na raznim festivalima: Belef, Devet, Gumbekovi dani (Zagreb), KKL (Rijeka), Brod teatar (Novi Sad), Pozorisni dani (Bosna, Srbija, Hrvatska)…

Na Festivalima monodrame u Albaniji i Makedoniji, predstava “Život je lep” dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu i najbolju interakciju sa publikom.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara.

 

Previous post

OTKRIVENO POSLE 28 GODINA: Džodi Foster i Entoni Hopkins zajedničke scene u "Jaganjcima" snimali odvojeno... uz prilično dobar razlog za to

Next post

Dugoočekivana beogradska svirka... Aleja Velikana i RAMPA 30. marta u Jazz Bar Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *