Paris Džekson pokušala samoubistvo

0
110
Paris Džekson/Photo: facebook@officialparismichaelkatherinejackson
Paris Džekson/Photo: facebook@officialparismichaelkatherinejackson

Paris Džekson (20) hitno je prebačena u bolnicu, nakon što je u subotu ujutru pokušala da se ubije u svom domu u Los Anđelesu.

Kako prenosi TMZ, hitna pomoć se odazvala pozivu i u vili pokojnog Majkla Džeksona pronašla njegovu ćerku, 20-godišnju manekenku i glumicu prerezanih vena.

– Možemo da potvrdimo da je Hitna pomoć reagovala na poziv povodom pokušaja samobustva koji se desio u Hilsajdu u Los Anđelesu. Osoba, čiji identite ne možemo da otkrijemo, hitno je prebačena u bolnicu – izjavio je portparol losanđeleske policije.

Nakon ukazane lekarske pomoći, zdravstveno stanje Džeksonove je sada stabilno, a Paris je prebačena na odeljenje psihijatrije.

Uprkos zvaničnom izvještaju i informacijama iz proverenih izvora, Paris se navodno nedavno oglasila na društvenim mrežama i demantovala glasine o samoubistvu. Na Tviteru je napisala:

“Laži, laži i samo laži”, napisala je Džeksonova, mada mnogi veruju da se ove reči odnose na navode o njenom ocu, a ne na njen “lažni” pokušaj samoubistva.

 

Paris je i ranije pokušavala da se ubije, godinama se borila s depresijom, a kako se pretpostavlja kap u prepunoj čaši ovog puta bio je kontroverzni dokumenatarac o njenom ocu. U filmu “Napuštajući Nedođiju” obelodanjeno je da je Majkl seksualno zlostavljao najmanje dva dečaka tokom 90-ih godina prošlog veka.

Paris se prvo nije oglašavala na društvenim mrežama povodom ozbijnih optužbi na račun njenog oca, da bi kasnije počela da ga brani. Majklove žrtve, Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka nazvala je lažovima, ali uzalud. Javnost je sve više prihvatala ono o čemu se decenijama pričalo, da je Džeskon bio pedofil koji je na ranču Nedođija silovao dečake.

HL/Izvor; TMZ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime