Home»Muzika»Orthodox Celts… 27. proslava Dana Svetog Patrika u DOB-u

Orthodox Celts… 27. proslava Dana Svetog Patrika u DOB-u

4
Shares
Pinterest Google+
Orthodox Celts/ Photo: Uroš Vojnović
Orthodox Celts/ Photo: Uroš Vojnović

Dan Svetog Patrika, 17. mart i ove godine će biti obeležen tradicionalnim koncertom Orthodox Celtsa u Domu omladine, na kome će najpoznatiji bend sa ovih prostora koji svira, stvara i popularizuje irsku muziku, napraviti najbolju zabavu za sve poštovaoce ovog praznika i njihove muzike.

Celtsi su prošle godine prvi put u karijeri svirali u Irskoj i toliko su oduševili tamošnju publiku, da će na koncert u Beogradu doći grupa Iraca koji su prvi put čuli za Srbiju na koncertu našeg benda u Dablinu.

Pored tradicionalnih koncerata koje već 27 godina održavaju na isti dan, Celtsi su poznati po svojim energičnim nastupima na brojnim festivalima širom regiona, ali i po tome da su jedini bend koji je svake godine nastupao na Belgrade Beer Festu.

Cassidy's Brewery/ Photo: Facebook @cassidysbrewery
Cassidy’s Brewery/ Photo: Facebook @cassidysbrewery

Za 27. koncert u Beogradu pored sjajnog repertoara ekipa je pripremila i novi stajling koji će upotpuniti muzičko-scenski doživljaj, a publiku će prethodno zagrejati bend Cassidy`s Brewery koji svira obrade poznatih svetskih celtic-punk bendova, irske tradicionalne pesme sa prizvukom panka i autorske numere koje su objavljene na prvom albumu “One Brew Over the Cuckoo`s Nest”.

Ulaznice za koncert po ceni od 1.000 dinara još uvek mogu da se kupe online i na svim prodajnim mestima DD Ticketsa, Ticket Visiona i Felix Shopa, a svi posetioci uz ulaznicu dobijaju i besplatan strip u izdanju “Veselog četvrtka”.

 

Previous post

Svemir predstavio novi singl... Poslušajte "Plus četrdeset"

Next post

NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA... Zvezde Exita The Cure i The Killers headlineri čuvenog Glastonberija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *