Koncertnom verzijom “Wild Horses” s Florens Velč, The Rolling Stones najavili kompilaciju “Honk”

0
28
The Rolling Stones/ Photo: rollingstones.com
The Rolling Stones/ Photo: rollingstones.com

Posle više od pet decenijaprofesionalne karijere, legendarni The Rolling Stones najavili su ‘Honk’ – novu kompilaciju koja će na jednom mestu okupiti njihove najveće hitove koji su ispisali neke od najvažnijih stranica muzičke istorije.

Tim povodom objavili su live snimak pesme “Wild Horses”, nastale toekom nastupa u Londonu, u maju 2018. godine, u sklopu “No Filter” turneje. Tokom izvođenja te pesme na pozornici im se pridružila i s njima zapevala talentovana Florens Velč.

Florence + The Machine/Photo: facebook@florenceandthemachine
Florence + The Machine/Photo: facebook@florenceandthemachine

“Honk” će obuhvatiti prepoznatljive hitove, klasike i favorite obožavalaca, od 1971. do 2016. godine, zaključno s Grammyjem nagrađenim “Blue & Lonesome”, dok će deluxe izdanje sadržati i dodatnih 10 live snimaka pesama izvedenih na njihovim stadionskim nastupima širom sveta. Na standardnoj verziji kompilacije će se naći 36 pesama, a možemo je očekivati 19. aprila ove godine.

Kompilacija će biti dostupna u tri oblika – na dvostrukom CD izdanju, trostrukom LP izdanju i u digitalnom formatu. Takođe će biti dostupno i deluxe izdanje, na kojem će se osim standardnih 36 pesama naći deset live snimaka zabeleženih na rasprodatim koncertima s nedavnih turneja. Među njima će biti i verzija pesme “Bitch”, na kojoj im se pridružio legendarni Dejv Grol (Nirvana, Foo Fighters), kao i već spomenuta “Wild Horses”, koju je s njima otpevala Florens Velč (Florence + The Machine). Deluxe CD izdanje sastojaće se od tri dela, dok će LP izdanje biti četvorostruko.

HL/Izvor: ravnododna.com

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime