Home»Muzika»Ili smo mi mnogo radoznali ili su oni mnogo dobri… Nipplepeople posle Tvornice rasprodali i DOB

Ili smo mi mnogo radoznali ili su oni mnogo dobri… Nipplepeople posle Tvornice rasprodali i DOB

4
Shares
Pinterest Google+
Nipplepeople/Promo
Nipplepeople/Promo (Long Play)

Elektro pop duo Nipplepeople nastupiće 15. marta od 21:00 čas u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Tajanstveni, maskirani žensko-muški dvojac, čiji singlovi “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na YouTubeu, prošle zime rasprodali su zagrebačku Tvornicu (mesec i po dana pre koncerta) postavivši rekord za domaće izvođače, a sada će održati i rasprodat koncert u Beogradu.

Nipplepeople su regionalna festivalska atrakcija i fenomen. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Bend se regionalno pročuo 2017. godine obradom hita Zdenke Kovačiček “Frka”, što je uslovilo da publika otkrije i njihove prethodne singlove, od debitantskih “Sutra” i “Broj”, preko “Bolji” i “Ne volim te” do sjajnog “Balkan Expressa”.

Na koncertu Nipplepeople 15. marta u DOB-u publika će moći da konzumira pića isključivo iz trajnih čaša koje se ne bacaju.

Time promoterska kuća Long Play, uz podršku Doma omladine, nastavlja ekološki angažovanu akciju smanjenja korišćenja jednokratnih plastičnih čaša, započetu nedavno na manifestaciji “Dani Darka Rundeka u Beogradu”.

Kao i tada, posetioci koncerta mogu na nekoliko punktova da dobiju za 100 dinara kaucije čašu za konzumiranje pića. Prilikom izlaska iz DOB-a, posetici mogu poneti sa sobom tu čašu kao suvenir, ili je vratiti na punkt i dobiti nazad 100 dinara.

Previous post

"Primadona" na sceni Kulturnog centra Čukarica

Next post

Dva sata s bendom Kanda kodža i Nebojša u Dadovu... neprocenjivo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *