Home»Muzika»Električni Orgazam stiže 19. aprila u Novi Sad… a povoljnije ulaznice samo do petka

Električni Orgazam stiže 19. aprila u Novi Sad… a povoljnije ulaznice samo do petka

4
Shares
Pinterest Google+
Električni orgazan/Photo: Wood
Električni orgazan/Photo: Wood

Kultna beogradska rok grupa Električni orgazam stiže u Novi Sad u okviru velike turneje na kojoj promoviše svoj 12. studijski album “Gde smo sad?”.

Novosadska promocija albuma je zakazana za petak, 19. april, od 22:00 sata u klubu Firchie Studio.

– “Gde smo sad?” je najbolji album Električnog orgazma unazad 30 godina – ocenjuje poznati muzički kritičar Aleksandar Dragaš i dodaje da album zatvara pun krug koji je Električni orgazam prošao od pionira panka, preko psihodelije, do statusa klasik–rok benda, dok njegov kolega, Zoran Stajčić (Ravno do dna) smatra da je “Gde smo sad?” u rangu najboljih albuma Orgazma s početka karijere.

Srđan Gojković Gile/ Photo: AleX
Srđan Gojković Gile/ Photo: AleX

Novi album donosi mešavinu roka i bluza sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

– Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, jer smo sredinom osamdesetih godina u tom gradu gotovo živeli. Tada smo jako često nastupali po Vojvodini, pa nam je Novi Sad bio kao drugi dom. Ovom prilikom dolazimo da našim prijateljima predstavimo novi album “Gde smo sad?”. Mislim da će publika biti jako zadovoljna repertoarom koji smo spremili, jer sviramo sve naše najveće hitove, još od Paket aranžmana, pa sve do novog albuma – poručuje frontmen Orgazma, Srđan Gojković Gile pred predstojeći koncert u Novom Sadu.

Ulaznice za novosadski koncert su već u prodaji u Mungos CDshopu (Zmaj Jovina 2, u pasažu), kao i na svim prodajnim mestima Gigstixa po promotivnoj ceni od 600 dinara (do 15. marta).

Od 16. marta pretprodajna cena će biti 800, a na dan koncerta 1000 dinara.

Previous post

HBO objavio prvi tizer za "Chernobyl", seriju o havariji u ruskoj nuklearnoj elektrani

Next post

"Primadona" na sceni Kulturnog centra Čukarica

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.