Home»Muzika»Sink 16. marta u Elektropioniru… Specijalni gosti Lost Picks i Danga

Sink 16. marta u Elektropioniru… Specijalni gosti Lost Picks i Danga

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Grupa Sink održaće u subotu, 16. marta prvi samostalni celovečernji koncert Beogradu u klubu Elektropionir.

Publika će imati priliku da u više od sat i po vremena čuje najpopularnije pesme sa dosadašnja dva albuma – “Sve što nisam ja” i “Pred stubom srama”, kao i nekoliko novih pesama koje će se naći na trećem izdanju.

Sink je počeo godinu nastupom u Zrenjaninu, a posle šest meseci opet je pred beogradskom publikom. Album „Pred stubom srama…“ promovisan je u velikom broju gradova širom zemlje, a novo izdanje koje treba da bude objavljeno krajem ove godine doneće nešto ličnije pesme u odnosu na prethodna dva.

Zvuk benda neće se značajno promeniti, a kako sve to izgleda publika će moći da čuje upravo na koncertu u Elektropioniru. Kao specijalni gosti na koncertu pojaviće se beogradski bendovi Lost Picks i Danga.

Lost Picks/ Photo: Facebook @lostpicksofficial
Lost Picks/ Photo: Facebook @lostpicksofficial

Lost Picks je petočlani sastav koji najavljuje svoj album prvenac za ovu godinu, a publici su se predstavili singlovima “Vodi me” i “Sve je u redu”.

Danga/Photo: Promo
Danga/Photo: Promo

Beogradski post grandž bend Danga nastao je pod uticajem Seattle scene devedesetih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku, a do sada su objavili pesmu “Urlik” kao najavu svog prvog izdanja.

Ulaznice su dostupne u pretrpodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta na ulazu u klub cena iznositi 400 dinara.

Fanovi benda imaće priliku da u Elektropioniru kupi sva dosadašnja izdanja benda kao i najnovije majice, a početak događaja najavljen je za 20:00 časova.

 

Previous post

Za sve koji su čekali skoro 15 godina... Počela prodaja ulaznica za Garbage

Next post

Istraga potvrdila... Kit Flint izvršio samoubistvo vešanjem

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *