Home»Muzika»Održali obećanje… She Past Away vraća se u oktobru u Elektropionir

Održali obećanje… She Past Away vraća se u oktobru u Elektropionir

4
Shares
Pinterest Google+
She Past Away/ Photo: Promo
She Past Away/ Photo: Promo

Posle fenomenalnog i rasprodatog koncerta prošlog decembra u Elektropioniru, She Past Away su održali obećanje i vraćaju se kod nas.

Jedan od trenutno vodećih i najaktivnijih dark-wave, post-punk bendova vraća se u Beograd brže nego što smo očekivali – 6. oktobra.

Bend je nastao u Turskoj i za kratko vreme stekao globalnu popularnost. Njihovi nastupi okarakterisani su kao prava poslastica za sve ljubitelje dark, goth, new wave, dark wave, post punk i fanova sličnih i srodnih pravaca.

Sputnik/ Photo: Promo
Sputnik/ Photo: Promo

Kao i na prethodnom koncertu, odličnu atmosferu napraviće  specijalni gosti i domaćini, novosadski Sputnik koji sve više osvaja domaću i regionalnu scenu sa svojim energičnim miksom elektro rok/new wave zvuka.

Ulaznice za koncert benda She Past Away u organizaciji MM Concerts i Serbian Hellbangers možete da nabavite od 13. marta na svim prodajnim mestima Gigstixa i Ticket Visiona po cenama:
– 1.500din – pretprodaja
– 2.000din – na dan koncerta

Limitirani kontigent oldschool štampanih ulaznica biće u prodaji u Šikarici od 1. aprila.

 

Previous post

One su bile - glasne... Održan Bring the Noize Vol. 3 u KC Grad

Next post

DALTRI O TAUZENDU, NAJISKRENIJE... Njegovo razbijanje gitare bilo je nešto kao klanje žrtvenog jagnjeta. Više ne možemo očima da se vidimo, ali nas dvojica smo i dalje - The Who

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *