Home»Kult»ŽIVOT ZA KOJI JE MALO JEDNA KNJIGA… Elton Džon kraja godine objavljuje prvu i jedinu službenu autobiografiju

ŽIVOT ZA KOJI JE MALO JEDNA KNJIGA… Elton Džon kraja godine objavljuje prvu i jedinu službenu autobiografiju

4
Shares
Pinterest Google+
Elton Džon/Photo: facebook@EltonJohn, by Ben Gibson
Elton Džon/Photo: [email protected], by Ben Gibson

Memoari Eltona Džona biće pretočeni u autobiografsku knjigu koja će biti objavljena u oktorbru ove godine, a u kojoj će iz njegove perspektive biti ispričana priča o jednom od najboljih muzičara i šoumena u istoriji.

– Moj život je bio dosta turbulentan i spreman sam da vam ispričam svoju priču i to svojim rečima – rekao je Elton Džon putem društvenih mreža i najavio je kao prvu i jedinu službenu autobiografiju.

Elton Džon/Photo: facebook@EltonJohn
Elton Džon/Photo: [email protected]

Za sada nema naslova, a biće objavljena za Henry Holt & Co. Ova muzička legenda, višestruki dobitnik Grammyja, superzvezda i vrhunski kantautor jedna je od najznačajnijih ličnosti u istoriji muzike. Pored muzičkog, svakako je mnogima zanimljiv i njegov privatni život tokom kojeg je javnosti priznao da je biseksualac i otvoreno do danas govori o tome.

Autobiografija stiže nakon što je najavio oproštajnu svetsku turneju posle koje odlazi u zasluženu penziju sa stažom od skoro pet decenija. Osim autobiografije, uskoro u bioskope stiže i biografski film “Rocketman” u kome Taron Egerton glumi Ser Eltona.

Elton Džon, rođen kao Redžinald Kenet Dvajt, toekom svoje dugogodišnje karijere prodao je više od 300 milioona ploča širom sveta, vlasnik je (više) Grammyja i Oscara, uvršten je u Rock and Roll Kuću slavnih, dobio je titulu Ser britanske kraljice i jedan je od najuspešnijih muzičara ikada. Više od 50 Top 40 hitova, sedam uzastopnih broj jedan albuma u Americi, 59 Billboard Top 40 singlova, 27 Top 10, od čega su četiri bila broj 2, a njih 9 završilo je na samom vrhu – brojke govore sve.

HL/Izvor: music-box.hr

Previous post

All Over Now... Stiže najtužniji album godine, poslednji za The Cranberries

Next post

ZAŠTO MAKAR NE PROBATI... U novom spotu The Chemical Brothers pas uči da vozi Formulu 1 i pokušava da postane astronaut

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *